ΑρχικήinetΟ Kanye West θα αγοράσει το social media app Parler

Ο Kanye West θα αγοράσει το social media app Parler

Ο Kanye West αγοράζει την Parler, το social media app που έχει μπλοκαριστεί από την Apple και την Google πολλές φορές και χρησιμοποιήθηκε για τον συντονισμό των ταραχών της 6ης Ιανουαρίου – την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Δείτε επίσης: Instagram & Twitter κλείδωσαν τους λογαριασμούς του Kanye West

Ο ράπερ Kanye West, γνωστός ως Ye, μπήκε σήμερα στην πλατφόρμα Parler.

«Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα», είπε ο κ. West.

«Αυτή η συμφωνία θα αλλάξει τον κόσμο και θα αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται για την ελευθερία του λόγου. Ο Ye κάνει μια πρωτοποριακή κίνηση στον χώρο των μέσων ενημέρωσης της ελευθερίας του λόγου και δεν χρειάζεται να ανησυχεί ότι θα απομακρυνθεί ξανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για άλλη μια φορά, ο Ye αποδεικνύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπολοίπους. Το Κοινοβούλιο θα έχει την τιμή να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε ο George Farmer, διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Parler, Parlement Technologies.

Δείτε επίσης: Social media – Εγγραφή: 1 στα 3 παιδιά δηλώνει ψευδώς ότι είναι άνω των 18 ετών

Η εταιρεία Parler δεν αποκάλυψε ποιο είναι το πόσο που θα πληρώσει ο West για να αγοράσει την πλατφόρμα Parler ή αν αναμένονται αλλαγές πολιτικής.

Η εφαρμογή είχε αποκλειστεί στο παρελθόν από την Apple και την Google από τα καταστήματα εφαρμογών τους. Τις ημέρες πριν από τις ταραχές στο Καπιτώλιο, η πλατφόρμα είχε γεμίσει με αναρτήσεις για βίαιες πολιτικές απειλές, συνωμοσίες και περιεχόμενο σχετικό με τις εξεγέρσεις.

Έκτοτε, η Parler άλλαξε τις πολιτικές της για να αφαιρέσει περισσότερο περιεχόμενο και να συμμορφωθεί με τις πολιτικές των τεχνολογικών κολοσσών Google και Apple. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη και στις δύο πλατφόρμες.

Kanye West Parler

Πρόσφατα οι λογαριασμοί του West σε Instagram και Twitter κλειδώθηκαν λόγω αντισημιτικών μηνυμάτων που δημοσίευσε στις πλατφόρμες.

Οι εκπρόσωποι του Twitter και του Instagram, δήλωσαν ότι ο Ye δημοσίευσε μηνύματα που παραβίαζαν τις πολιτικές τους.

Δείτε επίσης: Έρευνα: Η κοινή χρήση άρθρων στα social media μας δίνει υπερβολική αυτοπεποίθηση σχετικά με τις γνώσεις μας

Ο Ye είχε επιστρέψει στο Twitter το Σάββατο μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής. Ο δισεκατομμυριούχος και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έγραψε το εξής tweet για να τον καλωσορίσει στην πλατφόρμα: «Καλώς ήρθες πίσω στο Twitter, φίλε μου». Βέβαια την αμέσως επόμενη ημέρα έγινε η αναστολή του λογαριασμού του οπότε η επιστροφή δεν κράτησε πολύ.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS