ΑρχικήUpdatesTwitter: Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα tweet, κάντε το share και όχι...

Twitter: Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα tweet, κάντε το share και όχι screenshot

Τα στιγμιότυπα οθόνης των tweets είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να μοιράζεστε tweets με φίλους ή να τα δημοσιεύετε στους άλλους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά το Twitter εμφανίζει τώρα ένα αναδυόμενο παράθυρο σε πολλούς χρήστες, ζητώντας τους να μοιραστούν το tweet αντί να τραβήξουν ένα screenshot.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Τελικά προχωρά κανονικά στην εξαγορά του Twitter

tweet twitter screenshot

Οι χρήστες βλέπουν διαφορετικά είδη αναδυόμενων παραθύρων όταν τραβούν ένα screenshot. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν ένα κουμπί “Copy Link”, κάποιοι βλέπουν ένα κουμπί “Share Tweet” και μερικοί βλέπουν ένα παράθυρο διαλόγου που περιέχει και τα δύο.

Δείτε επίσης: Πως είναι νέο πρόγραμμα προβολής βίντεο του Twitter;

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα τεστ του Twitter για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν απευθείας την πλατφόρμα του. Όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τα tweets μέσω screenshot, δεν αλληλεπιδρούν με κανένα στοιχείο του ιστότοπου. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να μην είναι χρήστες με δυνατότητα «monetizable», καθώς το social media δεν μπορεί να τους εμφανίσει διαφημίσεις ή να τους ζητήσει να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Τον Αύγουστο, η εταιρεία ξεκίνησε ένα πείραμα που επέτρεψε σε ορισμένους χρήστες να χρησιμοποιούν το Twitter χωρίς να δημιουργήσουν λογαριασμό. Αυτό το tweet επέτρεπε στους χρήστες να ακολουθούν 50 λογαριασμούς και να απαντούν σε tweets, αλλά δεν τους επέτρεπε να χρησιμοποιούν λειτουργίες όπως retweet ή like.

Δείτε επίσης: Το Twitter κατηγορεί τον Musk ότι έστειλε μήνυμα στον Ellison αργά το βράδυ πριν διακόψει τη συμφωνία

Στα αποτελέσματα κερδών του Twitter για το δεύτερο τρίμηνο του 2022 που ανακοινώθηκαν τον Ιούλιο, η εταιρεία είπε ότι οι ημερήσιοι ενεργοί χρήστες με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων (mDAU) – μια μέτρηση που το Twitter έχει δημιουργήσει για δική του χρήση – έχουν αυξηθεί κατά 16,6% από έτος σε έτος (έχουν φτάσει τα 237,8 εκατομμύρια). Η εταιρεία δοκιμάζει διάφορους τρόπους για να αυξήσει τον αριθμό των ενεργών χρηστών της και το να ζητά από τους ανθρώπους να μοιράζονται tweets αντί να τραβούν screenshot είναι ένα από τα μικρά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS