ΑρχικήinetΗ Amazon ανακοινώνει το νέο event: Prime Early Access Sale

Η Amazon ανακοινώνει το νέο event: Prime Early Access Sale

Ενώ απολαμβάνει ήδη την εμπορική επιτυχία των εκδηλώσεων Prime Day και της Black Friday (week), η Amazon λανσάρει και μια νέα εκδήλωση αγορών και πωλήσεων για να την σημειώσετε στα φθινοπωρινά σας ημερολόγια. Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου, η Amazon ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση, που ονομάζεται Prime Early Access Sale, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου, από τις 12 π.μ. PDT και θα συνεχιστεί έως τις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση hardware στις 28 Σεπτεμβρίου

Prime Early Access Sale

Η 48ωρη εκδήλωση Prime Early Access Sale θα τρέξει σε 15 χώρες: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία και Τουρκία.

Η Amazon είπε ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες προσφορές σε προσφορά, με brands όπως οι Samsung, Philips, Peloton, iRobot και KitchenAid να συμμετέχουν, μεταξύ άλλων προμηθευτών. Όπως πιθανώς μαντέψατε, η Amazon θα συμμετάσχει και στην προσφορά σημαντικών προσφορών. Θα υπάρξουν εκπτώσεις σε συσκευές Amazon, Alexa και στις τηλεοράσεις Fire έως και 80%.

Δείτε επίσης: Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία τεχνολογίας ανανεώσιμων καυσίμων Infinium

Αν και η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για τα μέλη Prime, τίποτα δεν σας εμποδίζει να εγγραφείτε για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, για παράδειγμα, και στη συνέχεια να επιλέξετε να μην συνεχίσετε με τη συνδρομή.

Prime Early Access Sale

Δείτε επίσης: Η Amazon ανακοινώνει νέο Kindle e-reader $99 με καλύτερη οθόνη

Ο Jamil Ghani, αντιπρόεδρος του Amazon Prime, δήλωσε ότι η εκδήλωση θα είναι «μια αποκλειστική ευκαιρία για τα μέλη να λάβουν μεγάλες εκπτώσεις σε κορυφαία brands που γνωρίζουμε ότι αναζητούν αυτή την εποχή του χρόνου».

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS