ΑρχικήinetStarbucks: Πως θα χρησιμοποιήσει NFTs/blockchain στο πρόγραμμα ανταμοιβών του

Starbucks: Πως θα χρησιμοποιήσει NFTs/blockchain στο πρόγραμμα ανταμοιβών του

Τα μέλη του Starbucks Rewards θα μπορούν να κερδίζουν και να αγοράζουν συλλεκτικά ψηφιακά γραμματόσημα και στη συνέχεια να τα αγοράζουν και να τα πουλούν σε μια αγορά με άλλα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης, μέσω μιας επερχόμενης πρωτοβουλίας που θα αποκαλυφθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Δείτε επίσης: Το Ισλαμικό Κράτος διαδίδει τρομοκρατικά μηνύματα με NFTs

Starbucks

Το πρόγραμμα Starbucks Odyssey είναι η πολυαναμενόμενη κίνηση της γιγαντιαίας εταιρείας στον τομέα που είναι κοινώς γνωστός ως Web3. Τα γραμματόσημα θα είναι non-fungible tokens (NFTs). Η τεχνολογία Blockchain θα πιστοποιεί την ταυτότητα κάθε token και θα παρακολουθεί την ιδιοκτησία του καθώς αλλάζει χέρια στην ψηφιακή αγορά της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Meta: Μπορείτε να δημοσιεύετε τα NFTs σας σε Facebook και Instagram

Η Starbucks λέει ότι τα Odyssey stamps θα ξεκλειδώσουν οφέλη και εμπειρίες, με τιμές πόντων που βασίζονται στη σπανιότητα κάθε γραμματοσήμου.

Τα μέλη του Starbucks Rewards δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα για τα NFTs ή το blockchain, να διαθέτουν crypto wallet ή να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια ή άλλες προκλήσεις για να κερδίσουν γραμματόσημα. Θα μπορούν επίσης να αγοράζουν γραμματόσημα με τις πιστωτικές τους κάρτες.

Starbucks

Δείτε επίσης: Seth Green: Του έκλεψαν 4 NFTs αξίας 308.000$ σε phishing scam

Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της εταιρείας να επεκτείνει την ιδέα του “Third Place”, ενός προορισμού εκτός από το σπίτι και την εργασία, στον ψηφιακό κόσμο. Η Starbucks πιστεύει ότι θα είναι μοναδική μεταξύ των μεγάλων εμπορικών σημάτων στην ανάπτυξη τεχνολογιών Web3, σε μεγάλη κλίμακα, ως επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος επιβράβευσης αφοσίωσης.

Πηγή πληροφοριών: geekwire.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS