ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές

Η Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές

Η Apple θα μπορούσε να ετοιμάζει ένα νέο high-end HomePod, ένα ενημερωμένο HomePod mini, καθώς και δύο άλλες οικιακές συσκευές που θα μπορούσαν να δουν το φως της ημέρας γύρω στο τέλος του 2023 ή στις αρχές του 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του newsletter Power On.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο firmware update για το Studio Display

Ο Gurman είπε ότι η Apple έχει «τουλάχιστον τέσσερις νέες smart οικιακές συσκευές στα εργαστήριά της, αλλά δεν θα δουν όλες το φως της δημοσιότητας». Από τώρα, ένα νέο HomePod υψηλής ποιότητας φαίνεται να είναι πιθανό ότι έρχεται.

Η Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές
Η Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από τον δημοσιογράφο, αυτό το νέο HomePod έχει την κωδική ονομασία B620, θα έχει το ίδιο τσιπ S8 του μελλοντικού Apple Watch Series 8 και θα είναι πιο κοντά στο αρχικό HomePod  “από άποψη μεγέθους και απόδοσης ήχου” παρά στη μίνι έκδοση.

Το νέο, αυτή τη φορά, είναι ότι ο Gurman ανέφερε ότι η Apple εργάζεται επίσης σε ένα ενημερωμένο HomePod mini. Αν και δεν είναι σαφές τι θα μπορούσε να αλλάξει, ίσως η εταιρεία να σχεδιάζει να ενημερώσει όλες τις συσκευές της με υποστήριξη Bluetooth 5.2, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ένα σημαντικό audio codec.

Δείτε επίσης: Η Apple αφαίρεσε σήμερα 15 παιχνίδια από το Apple Arcade

Στο newsletter, ο δημοσιογράφος του Bloomberg ανέφερε επίσης δύο smart οικιακές συσκευές που μπορούσαν να δουν το φως της ημέρας:

Η Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές
Η Apple ετοιμάζει νέα HomePod και smart οικιακές συσκευές
  • Μια smart συσκευή κουζίνας που συνδυάζει ένα iPad και ένα ηχείο.
  • Μια smart συσκευή σαλονιού που συνδυάζει Apple TV, κάμερα και HomePod.

Ο Gurman πιστεύει ότι ένα από αυτά θα κυκλοφορήσει στα τέλη του επόμενου έτους ή στις αρχές του 2024. Οποιοδήποτε smart προϊόν σίγουρα θα ανταγωνιστεί τις επιλογές που προσφέρει η Amazon, όπως το Amazon Echo και το Amazon Show.

Αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Apple να συνδέσει τα σπίτια των χρηστών καθώς η εταιρεία έχει ωθήσει το HomePod mini και το Apple TV ως home hubs των ανθρώπων.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS