ΑρχικήUpdatesWindows 10 22H2: Έρχονται με αρκετές νέες δυνατότητες

Windows 10 22H2: Έρχονται με αρκετές νέες δυνατότητες

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η επόμενη έκδοση των Windows 10, η “έκδοση 22H2“, αναμένεται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί αργότερα φέτος ως ενημέρωση χαρακτηριστικών.

Δείτε επίσης: Microsoft: Κυκλοφόρησε προεπισκόπηση των Windows 10 22H2 για εταιρικές δοκιμές
Windows 10 22H2

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζει τη νέα έκδοση των Windows 10 22H2 στο κανάλι προεπισκόπησης Windows Insider Release, επιτρέποντας τόσο στους καταναλωτές όσο και στις επιχειρήσεις να πάρουν μία γεύση των νέων της δυνατοτήτων πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

Η έκδοση 22H2 δεν έχει σχεδιαστεί για να φέρει μια σημαντική αναθεώρηση στα Windows 10, αλλά η Microsoft λέει ότι αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται από ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων. Όσον αφορά τις απαιτήσεις υλικού και προγραμμάτων οδήγησης, δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή.

Στην πραγματικότητα τα υπάρχοντα προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εγκατεστημένα για τα Windows 10 έκδοση 2004, θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στα Windows 10 έκδοση 22H2.

Ενώ η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση 22H2 των Windows 10 για δοκιμή, δεν έχει κυκλοφορήσει μια λίστα με τις νέες δυνατότητες, παρόλο που λέει ότι θα διαθέτει ένα σύνολο χαρακτηριστικών εύρους.

Πιστεύεται ότι τυχόν νέες δυνατότητες που έρχονται στα Windows 10 θα είναι πιο επιχειρηματικές, με ελάχιστες νέες δυνατότητες να προστίθενται.

Δείτε ακόμα: Windows 10 KB5015878: Διορθώνει ζητήματα που επηρεάζουν το gaming

Ωστόσο, από τις σημειώσεις έκδοσης που εμφανίζονται για τις τρέχουσες εκδόσεις των Windows 10, μπορούμε να δούμε ότι η Microsoft συνεχίζει να επενδύει χρόνο ανάπτυξης στη βελτίωση των υφιστάμενων λειτουργιών, όπως το Focus Assist και το Windows Autopilot.

δυνατότητες

Για παράδειγμα, η πρόσφατη ενημέρωση KB5015878 περιλαμβάνει τις εξής νέες δυνατότητες:

  • Σας δίνει την επιλογή να λαμβάνετε σημαντικές ειδοποιήσεις όταν είναι ενεργοποιημένη η υποβοήθηση εστίασης. Η υποβοήθηση εστίασης είναι σαν μια λειτουργία μην ενοχλείτε, που κρύβει τις ειδοποιήσεις.
  • Επαναφέρει τη λειτουργικότητα για σενάρια ανάπτυξης του αυτόματου πιλότου των Windows που επηρεάζονται από τον μετριασμό ασφαλείας για επαναχρησιμοποίηση υλικού.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ενημέρωση δυνατοτήτων μέσω ενός πακέτου ενεργοποίησης, παρόμοιο με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows 10.

Το πακέτο ενεργοποίησης είναι ένας “κύριος διακόπτης” που απλώς θα ενεργοποιούσε τις αδρανείς λειτουργίες. Με άλλα λόγια, οι δυνατότητες της έκδοσης 22H2 των Windows 10 περιλαμβάνονται ήδη στις τελευταίες αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10.

Η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο ως προαιρετική ενημέρωση για τα Windows 10.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διακοπές εκτύπωσης USB στα Windows 10 λόγω πρόσφατων ενημερώσεων

Για να λάβετε την ενημέρωση μέσω του πακέτου ενεργοποίησης ή της έκδοσης 22H2, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες αθροιστικές ενημερώσεις. Αφού εγκαταστήσετε τις αθροιστικές ενημερώσεις, απλώς μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια και ξεκινήστε τη λήψη κάνοντας κλικ στο κουμπί “Λήψη και εγκατάσταση τώρα“.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε τώρα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης και να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα.

Η Microsoft έχει επίσης διαθέσει το Windows 10 22H2 ISO για λήψη μέσω του προγράμματος Windows Insider για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν καθαρή εγκατάσταση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS