ΑρχικήUpdatesTwitch: Κυκλοφορεί το νέο εργαλείο ασφαλείας Shared Ban Info

Twitch: Κυκλοφορεί το νέο εργαλείο ασφαλείας Shared Ban Info

Το Twitch κυκλοφορεί ένα νέο εργαλείο ασφαλείας που θα επιτρέπει στους streamers να μοιράζονται πληροφορίες για χρήστες που έχουν μπλοκάρει από το chat τους. Το Shared Ban Info του Twitch, όπως θα είναι γνωστή η νέα λειτουργία, θα επιτρέψει στους streamers να συνεργάζονται για να προστατεύσουν τις κοινότητές τους από κακόβουλους παράγοντες.

Δείτε επίσης: Twitch: Το ad incentive program επεκτείνεται σε περισσότερους streamers

Twitch Shared Ban Info

Το Twitch γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλές κοινότητες έχουν ήδη συσπειρωθεί για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με χρήστες που έχουν αποκλείσει. Αυτό το εργαλείο θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό αυτών των προσπαθειών.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε Twitch στο Roku

Το Twitch περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας του Shared Ban Info εδώ. Το πρόγραμμα Shared Ban Info, που κυκλοφορεί σήμερα, απαιτεί πρώτα από τους streamers να δημιουργήσουν ένα sharing request. Μπορείτε να ζητήσετε να μοιραστείτε πληροφορίες για το ban με άλλους συνεργάτες, affiliates ή κοινούς ακόλουθους. Μόλις γίνει αποδεκτό αυτό το αίτημα, όταν ένα μέρος αποκλείει έναν χρήστη από το κανάλι του και αυτός ο χρήστης επιχειρεί να συνομιλήσει με ένα κανάλι που έχει μια σύνδεση Shared Ban Info, τα μηνύματα αυτού του χρήστη θα επισημαίνονται, επιτρέποντας στους mods ή τους streamers να μπλοκάρουν ή απλώς να παρακολουθούν αυτό το χρήστη.

Οι χρήστες που έχουν αποκλειστεί σε ένα κανάλι θα μπλοκάρονται αυτόματα από το chat σε άλλο. Οι streamers πρέπει να αλλάξουν τις ρυθμίσεις τους για να επιτρέψουν σε αυτόν τον χρήστη να συνομιλεί κανονικά, αλλά πάντα θα επισημαίνονται ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται όπως απαιτείται. Οι streamers έχουν επίσης τη δυνατότητα να τερματίζουν τις σχέσεις Shared Ban Info ανά πάσα στιγμή.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά νέα εργαλεία που έχει εφαρμόσει το Twitch για την ασφάλεια των χρηστών του. Το πρόγραμμα Shared Ban Info είναι μια επέκταση του Εργαλείου Ban Evasion Detection που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

Δείτε επίσης: Το Zoom διευκολύνει το livestream ενός meeting στο Twitch

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των streamers και των κοινοτήτων τους», είπε το Twitch στο blog του σχετικά με τη νέα λειτουργία. «Το να νιώθετε άνετα να εκφράζεστε είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν το Twitch, Twitch και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς να το κάνουν».

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS