ΑρχικήinetΔιακοπή Twitter: Μήνυμα σφάλματος δηλώνει ότι "Κάτι πήγε στραβά"

Διακοπή Twitter: Μήνυμα σφάλματος δηλώνει ότι “Κάτι πήγε στραβά”

Χιλιάδες χρήστες του Twitter σε όλο τον κόσμο ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα, τόσο από υπολογιστές όσο και από κινητές συσκευές.

Δείτε επίσης: Το Twitter χρησιμοποιεί tweets του Elon Musk εναντίον του στην αγωγή!

Twitter

Ενώ η σελίδα κατάστασης του Twitter API δεν εμφάνιζε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, σχεδόν 55.000 χρήστες ανέφεραν μέσα σε 30 λεπτά ότι η υπηρεσία δεν λειτουργούσε.

Η έκδοση του προγράμματος περιήγησης της εφαρμογής Twitter εμφάνιζε επίσης τα τυπικά σφάλματα Κάτι πήγε στραβά, αλλά μην ανησυχείτε – δεν φταίτε εσείς“.

Στο κινητό, η υπηρεσία εμφάνιζε το μήνυμα “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Αλλά μην ανησυχείτε – δεν φταίτε εσείς», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ζήτημα πίσω από τη διακοπή παραμένει ασαφές, αλλά εμπόδισε τους χρήστες να ανακτήσουν ή να δημοσιεύσουν tweets και δημιουργούσε προβλήματα κατά τη σύνδεσή τους στους λογαριασμούς τους.

Δείτε ακόμα: Μπορούν τα δικαστήρια να αναγκάσουν τον Musk να αγοράσει το Twitter;

Κι ενώ η σελίδα Κατάσταση API του Twitter, έδειχνε ότι όλα τα συστήματα είναι λειτουργικά, η προσπάθεια επαναφόρτωσης της σελίδας διαρκούσε πολύ περισσότερο από το κανονικό.

Ο λογαριασμός Υποστήριξης Twitter δεν ανέφερε επίσης τίποτα για την τρέχουσα διακοπή.

Περίπου στις 09:09 Ανατολική ζώνη ώρας, η σελίδα Κατάσταση API του Twitter ενημερώθηκε αναφέροντας ότι υπάρχει μια “πιθανή διακοπή λειτουργίας” που βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Η σελίδα εμφανίζει υποβαθμισμένη απόδοση για πολλά API, συμπεριλαμβανομένων των τελικών σημείων για τυπικές καταστάσεις ή ενημερώσεις, τα τελικά σημεία ροής Tweet v2 και τα τυπικά τελικά σημεία που είναι υπεύθυνα για αναζητήσεις, ακόλουθους, χρονοδιαγράμματα χρηστών, αναφορές και τάσεις.

Δείτε επίσης: Το Twitter ξεκινά να δοκιμάζει τη νέα λειτουργία CoTweets

Στις 12:41 Ανατολική ζώνη ώρας, το Twitter επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν “κάποια προβλήματα με τα εσωτερικά μας συστήματα“, τα οποία επηρέασαν χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τα προβλήματα διορθώθηκαν και η υπηρεσία θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά τώρα.

Η τρέχουσα Κατάσταση API του Twitter δεν έχει προσθέσει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη διακοπή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS