ΑρχικήinetHBO Max: Σταματά τις πρωτότυπες παραγωγές σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης

HBO Max: Σταματά τις πρωτότυπες παραγωγές σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης

Το HBO Max σταματά τις πρωτότυπες παραγωγές σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, ανέφερε το Variety. Η υπηρεσία streaming επιβεβαίωσε ότι σταματά να παράγει originals στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Κεντρική Ευρώπη, την Ολλανδία και την Τουρκία, αφήνοντας ανέγγιχτες μόνο την Ισπανία και τη Γαλλία. Η είδηση ​​είναι μέρος ενός σχεδίου της μητρικής Warner Bros. Discovery για μείωση του κόστους περίπου 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά τη διάσπασή της από την AT&T.

Δείτε επίσης: Η Microsoft επιβεβαιώνει τις φήμες για μια νέα συσκευή Game Streaming

HBO Max

«Εξετάζουμε την τρέχουσα πρόταση περιεχομένου για τις υπάρχουσες υπηρεσίες», δήλωσε εκπρόσωπος του Variety σε δήλωση. “Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε έναν περιορισμένο αριθμό αρχικού προγραμματισμού από το HBO Max, καθώς και να σταματήσουμε τις αρχικές μας προσπάθειες προγραμματισμού για το HBO Max στις Σκανδιναβικές χώρες και την Κεντρική Ευρώπη. Επίσης, σταματήσαμε τις αναπτυξιακές μας δραστηριότητες στην νεότερες περιοχές της Ολλανδίας και της Τουρκίας, που είχαν ξεκινήσει τον περασμένο χρόνο».

Δείτε επίσης: Στο App Store υπάρχουν πάρα πολλά scam apps streaming ταινιών

Μερικές από τις πιο εγκωμιαστικές εκπομπές της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των Lust (Σουηδία) και Kamikaze (Δανία) προήλθαν από τους Σκανδιναβούς και άλλες πληγείσες περιοχές. Εκτός από τη διακοπή της παραγωγής, το HBO Max θα αφαιρέσει αυτές τις εκπομπές μαζί με το ουγγρικό δράμα The Informant από τις υπηρεσίες του παγκοσμίως. Τα projects που βρίσκονται ήδη σε παραγωγή και άλλες εγκεκριμένες εκπομπές θα συνεχιστούν, αλλά ενδέχεται να πωληθούν σε άλλες πλατφόρμες, με τη Warner να ενεργεί αυστηρά ως παραγωγός.

Η παραγωγή περιεχομένου streaming ήταν ένα θετικό δείγμα για την Ευρώπη. Ωστόσο, η ανακοίνωση του HBO Max μπορεί να βάλει φραγμό σε αυτό, καθώς “είναι πιθανές απολύσεις σε όλη την ευρωπαϊκή επιχείρηση [του HBO Max]”, σημείωσε το Variety.

Δείτε επίσης: TikTok: Δοκιμάζει desktop streaming software που ονομάζεται TikTok Live Studio

Ακόμη πιο δυσοίωνο είναι ότι «παρόμοια λήψη αποφάσεων για το HBO Max λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή σε όλες τις περιοχές όπου λειτουργεί ο streamer, που εκτείνεται στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και μέρη της Ευρώπης», πρόσθεσε. Μαζί με τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το Netflix, είναι το πρώτο σημάδι μαύρων σύννεφων κατά την εποχή της αιχμής της τηλεόρασης.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS