ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Teams για web μόλις απέκτησε νέες δυνατότητες

Το Microsoft Teams για web μόλις απέκτησε νέες δυνατότητες

Η Microsoft έχει αναπτύξει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για το Teams στο web που φέρνουν την εμπειρία του προγράμματος περιήγησης λίγο πιο κοντά στην εφαρμογή Teams για υπολογιστές.

Δείτε επίσης: Η Microsoft θα φέρει παιχνίδια στην υπηρεσία Microsoft Teams

Microsoft Teams

Το Teams για web περιλαμβάνει προσαρμοσμένα εφέ φόντου, υπότιτλους Communication Access Real-time Translation (CART) και Live Captions και Live Transcript, ανακοίνωσε η Microsoft σε μια ανάρτηση.

Αυτές οι ενημερώσεις ακολουθούν την προσθήκη του Firefox από τη Microsoft στη λίστα των υποστηριζόμενων προγραμμάτων περιήγησης στο Teams τον περασμένο μήνα, εκτός από τον Chrome και τον Edge.

Η Microsoft πρόσθεσε προσαρμοσμένα υπόβαθρα στην εφαρμογή υπολογιστών Teams για Mac και Windows τον Ιούνιο του 2020: πριν από αυτό το Teams είχε μόνο θολά φόντο για να βοηθήσει τους χρήστες λίγο περισσότερο απόρρητο κατά τη διεξαγωγή διαδικτυακών συσκέψεων από το σπίτι.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Με AI θα βελτιωθούν οι βιντεοκλήσεις

Όπως τονίζει η Microsoft, “το θάμπωμα ή η αντικατάσταση ενός φόντου ενδέχεται να μην εμποδίσει την εμφάνιση ευαίσθητων πληροφοριών σε άλλα άτομα στο meeting.”

Η Microsoft λέει ότι αυτές οι αλλαγές στο Teams στο διαδίκτυο στοχεύουν σε μικρές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν “προκλήσεις που δεν έχουν ξαναζήσει”.

Η κύρια ανησυχία για τις μικρές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σήμερα με μεγάλη διαφορά είναι ο πληθωρισμός, ακολουθούμενος από ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και τα έσοδα, σύμφωνα με τον Δείκτη Μικρών Επιχειρήσεων 2ου τριμήνου 2022 του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ. Οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις του COVID-19 εξασθενούν σε σύγκριση με εκείνες για τους αντίξοους οικονομικούς ανέμους, αναφέρει η έκθεση.

Οι υπότιτλοι CART στο Teams για web θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Teams στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό αποφεύγει την ανάγκη να δείτε λεζάντες από ένα δευτερεύον παράθυρο.

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες της σύσκεψης μπορούν να ενεργοποιήσουν τους υπότιτλους CART από τις επιλογές συσκέψεών τους που περιγράφονται αναλυτικά εδώ.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πώς να διαγράψετε μια συνομιλία που δεν χρειάζεστε;

Η Microsoft ενεργοποίησε το live transcription και captioning στο Teams για desktop για 27 γλώσσες τον Σεπτέμβριο του 2021, επομένως τώρα αυτό το ίδιο εύρος στη γλωσσική υποστήριξη για τις δύο υπηρεσίες είναι διαθέσιμο για το Teams για web.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS