ΑρχικήinetΤο WhatsApp θα σας επιτρέπει να επιλέγετε ένα avatar σε βιντεοκλήσεις

Το WhatsApp θα σας επιτρέπει να επιλέγετε ένα avatar σε βιντεοκλήσεις

Το WhatsApp εργάζεται τώρα σε μια διασκεδαστική λειτουργία για Android και iOS: τη δυνατότητα χρήσης ενός avatar από εσάς αντί για το βίντεό σας στις βιντεοκλήσεις, αναφέρει το WABetaInfo. Το χαρακτηριστικό είναι υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά θα έρθει σε μελλοντική ενημέρωση για να κάνει το πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων του WhatsApp ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Δείτε επίσης: WhatsApp ομαδικές κλήσεις: Τώρα μπορείτε να κάνετε σίγαση και να στείλετε μηνύματα σε συγκεκριμένους χρήστες

Το WhatsApp αρχίζει να κυκλοφορεί emoji reactions στην Android beta

Το WhatsApp για Android και iOS θα λάβει avatars σε βιντεοκλήσεις με μελλοντική ενημέρωση

Το WhatsApp φαίνεται να εργάζεται σε μια εναλλακτική λύση Memoji/Bitmoji και έχει αναπτύξει αυτήν τη δυνατότητα από τον Μάρτιο. Και τώρα βλέπουμε την επιλογή οθόνης βιντεοκλήσης που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε στη χρήση ενός avatar.

Ωστόσο, καθώς αυτή η δυνατότητα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε έκδοση beta και δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ενδέχεται να χρειαστούν μερικοί μήνες για να την αναπτύξει και να την δοκιμάσει το WhatsApp για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα avatars στις πολύ πρωινές μας βιντεοκλήσεις.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Κυκλοφορεί τις μεταφορές συνομιλίας από Android σε iOS

Επιπλέον, το WhatsApp θα σας επιτρέψει να στείλετε αυτά τα avatars ως αυτοκόλλητα σε ομάδες και συνομιλίες. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar χρησιμοποιώντας ένα “Avatar Editor”.

Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα αναφέρεται ότι είναι στα σκαριά για Android, αλλά η WhatsApp σκοπεύει να την κυκλοφορήσει και σε χρήστες iOS.

Λειτουργίες beta του WhatsApp: άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που ενδέχεται να αποκτήσει η εφαρμογή σύντομα

Το WhatsApp πειραματίζεται με τον περαιτέρω εμπλουτισμό του συνόλου δυνατοτήτων του και υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά που περιμένουμε.

Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι λειτουργίες είναι επί του παρόντος υπό ανάπτυξη ή εντοπίζονται σε beta, επομένως είναι δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα κυκλοφορήσουν στο κοινό. Παρόλα αυτά, αυτός δεν ήταν ποτέ λόγος για να μην περιμένουμε με ανυπομονησία τις ενημερώσεις του WhatsApp.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό που το WhatsApp μαγειρεύει αυτήν τη στιγμή για iOS και Android είναι η δυνατότητα σιωπηρής αποχώρησης από ομάδες. Η νέα δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αποχωρήσετε από μια ομάδα, ενώ μόνο οι διαχειριστές της ομάδας ειδοποιούνται σχετικά και όχι όλα τα άλλα μέλη.

Δείτε επίσης: WhatsApp προειδοποίηση: Αλλάξτε αυτή την ρύθμιση άμεσα

Μιλώντας για την ευκολία χρήσης, το WhatsApp έχει επίσης αναφερθεί ότι λειτουργεί σε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα μηνύματα συνομιλίας σας με μη αναγνωσμένα. Για άτομα που έχουν πολλές συνομιλίες σε εξέλιξη και πολλούς φίλους αυτό θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο και θα εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ένα σημαντικό μήνυμα.

Μια άλλη δυνατότητα beta σχετίζεται με ενημερώσεις κατάστασης. Μόλις γίνει επίσημη αυτή η δυνατότητα, θα μπορείτε να παρατηρήσετε εάν κάποιος έχει ενημερώσει την κατάστασή του απευθείας από τη σελίδα συνομιλιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, το WhatsApp είναι πολύ ενεργό με τις ενημερώσεις και τις νέες δυνατότητες. Η εφαρμογή παραμένει ευρέως δημοφιλής παρά το γεγονός ότι οι εφαρμογές Telegram και Signal τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον των χρηστών.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS