ΑρχικήinetLive Event Feed του Spotify: Μάθετε πότε περιοδεύει ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης

Live Event Feed του Spotify: Μάθετε πότε περιοδεύει ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης

Το Spotify επέκτεινε το παλιό του Concert Hub και πρόσθεσε περισσότερες δυνατότητες για να διευκολύνει την εύρεση πληροφοριών και εισιτηρίων για live events στην τοποθεσία σας. Η υπηρεσία του Spotify που πλέον ονομάζεται Live Event Feed, περιλαμβάνουν τις Ticketmaster, AXS, DICE, Eventbrite και See Tickets, μεταξύ άλλων εταιρειών. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του lockdown για τον COVID-19, το Concert Hub βοήθησε τους χρήστες να βρουν παραστάσεις στο σπίτι ή στο στούντιο, ηχογραφήσεις podcast και άλλες διαδικτυακές παραστάσεις. Αποδεικνύεται ότι ταυτόχρονα το Spotify μελετούσε τη συμπεριφορά των χρηστών.

Δείτε επίσης: Πώς να δείτε τους στίχους των τραγουδιών στο Spotify

Live Event Feed spotify

Ο Sam Sheridan, Product Manager για το Live Events Discovery, είπε ότι το Spotify πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια μελετώντας τη μουσική βιομηχανία και τους χρήστες της. Μια από τις πιο σημαντικές συμπεριφορές που παρατήρησε η εταιρεία ήταν ότι οι θαυμαστές αλληλεπιδρούσαν με καλλιτέχνες στην πλατφόρμα και στη συνέχεια έφευγαν για να αναζητήσουν λίστες συναυλιών ή να τους ακολουθήσουν στα social media για να μπορούν να παρακολουθούν τυχόν επερχόμενες ημερομηνίες περιοδειών.

Δείτε επίσης: Spotify: Δοκιμάζει τις γκαλερί NFT σε προφίλ μουσικών

Δείτε επίσης: Spotify Car Thing: Αποκτά δυνατότητα απάντησης κλήσεων

Εάν δεν βλέπετε το Live Event Feed στο Spotify app σας, απλώς αναζητήστε “live events.” Θα δείτε μια λίστα με όλες τις παραστάσεις στην περιοχή σας και κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές θα οδηγηθείτε σε ένα interface που περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε εισιτήρια. Εάν ο καλλιτέχνης που ακούτε έχει μια επερχόμενη ημερομηνία συναυλίας, το Spotify θα σας δείξει αυτό το event in-app ενώ ακούτε. Το Spotify έχει δημιουργήσει και ένα νέο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορεί να σας ειδοποιεί για επερχόμενες συναυλίες με βάση τις συνήθειές σας στην ακρόαση. Μην ανησυχείτε — μπορείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις ειδοποιήσεών σας, ώστε να μην χρειάζεται να λαμβάνετε μηνύματα αν δεν το θέλετε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS