ΑρχικήUpdatesYouTube: Οι δημιουργοί θα διορθώνουν ένα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνουν...

YouTube: Οι δημιουργοί θα διορθώνουν ένα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνουν re-upload

Το YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοινοποιείτε βίντεο, να δημιουργήσετε κοινό και να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας. Αλλά η πλατφόρμα καθιστούσε πάντα δύσκολη τη διόρθωση ενός βίντεο. Τώρα, φαίνεται πως το YouTube προσθέτει έναν τρόπο για τους δημιουργούς να διορθώνουν ένα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσουν ξανά ολόκληρο το βίντεο.

Δείτε επίσης: YouTube Shorts: Έφτασε τους 1.5 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες!

YouTube δημιουργοί

Όλοι κάνουν λάθη, αλλά αν κάνετε ένα λάθος σε ένα βίντεο στο YouTube, μπορεί να είναι δύσκολο να διορθώσετε το σφάλμα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να ανεβάσετε ξανά το βίντεο, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε όλα τα σχόλια και τα engagement metrics. Μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση στην περιγραφή του βίντεο ή να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο με τη διόρθωση, αλλά αυτό μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους περισσότερους θεατές.

Δείτε επίσης: YouTube TV: Προσθέτει 5.1 audio στα Google TV, Android TV και Roku

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το YouTube εισάγει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “corrections” που επιτρέπει στους δημιουργούς να προσθέτουν εύκολα πιο προφανείς διορθώσεις. Μετά τη μεταφόρτωση ενός βίντεο, οι δημιουργοί μπορούν να προσθέσουν διορθώσεις που θα εμφανίζονται ως κάρτες πληροφοριών στην επάνω δεξιά γωνία ενός βίντεο στη σχετική χρονική σήμανση. Οι θεατές μπορούν στη συνέχεια να κάνουν κλικ στην κάρτα για να επεκτείνουν τις σημειώσεις διόρθωσης στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε πώς φαίνεται σε ένα βίντεο:

Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις οδηγίες για τον τρόπο προσθήκης διορθώσεων εδώ και να παρακολουθήσετε μια περιγραφή βίντεο της νέας λειτουργίας από το κανάλι Creator Insider του YouTube εδώ.

Δείτε επίσης: YouTube update: Βελτιώνει την εφαρμογή για τις τηλεοράσεις

Το χαρακτηριστικό είναι λίγο ad-hoc (μια λύση για έναν συγκεκριμένο σκοπό, πρόβλημα ή εργασία και όχι μια γενικευμένη λύση), αλλά αναμφίβολα εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμο. Κάθε εργαλείο που θα βοηθήσει τους δημιουργούς να τροποποιήσουν τα βίντεο τους χωρίς να χρειάζεται να τα ξαναανεβάσουν στο YouTube είναι ευπρόσδεκτο.

Το YouTube δεν πρέπει να αγχώνει τόσο πολύ τους δημιουργούς με τους δημιουργούς να διαλέξουν μεταξύ της τροποποίησης της εγγραφής και της δυνατότητας των βίντεό τους να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, επομένως κάθε εργαλείο που τους βοηθά να κάνουν και τα δύο είναι ευπρόσδεκτο.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS