ΑρχικήReviewsΗΠΑ: Στις 15 Ιουνίου κυκλοφορεί το OnePlus 10 Pro με 12 GB...

ΗΠΑ: Στις 15 Ιουνίου κυκλοφορεί το OnePlus 10 Pro με 12 GB RAM

Μια έκδοση μεγαλύτερης χωρητικότητας του φετινού flagship της OnePlus, το 10 Pro, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά στις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Η OnePlus παρουσίασε το τελευταίο της flagship smartphone – OnePlus 10 Pro – στην Κίνα τον Ιανουάριο και το έφερε στον υπόλοιπο κόσμο τον Απρίλιο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, οι αγοραστές είχαν δύο επιλογές για το τηλέφωνο: το μοντέλο Volcanic Black ή την παραλλαγή Emerald Forest. Κάθε ένα ήρθε με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Δείτε επίσης: Το νέο OnePlus Nord 2T έρχεται με fast charging 80W

OnePlus 10 Pro

Αυτό ήταν περίεργο επειδή το OnePlus 10 Pro εκτός Βόρειας Αμερικής είχε μια διαφορετική επιλογή με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως αποδεικνύεται, η OnePlus πήρε το χρόνο της για να κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο, καθώς φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.

Από τη μια πλευρά, αυτά είναι καλά νέα. Οι αγοραστές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός φθηνότερου μοντέλου με λιγότερη RAM/αποθηκευτικό χώρο ή μιας πιο ακριβής επιλογής με ανώτερες προδιαγραφές. Από την άλλη πλευρά, αυτό πιθανότατα θα εξοργίσει τους αγοραστές που έχουν ήδη δεσμευτεί για το μοντέλο των 8/128 GB αφού αυτή ήταν η μόνη τους επιλογή εκείνη την εποχή.

Δείτε επίσης: Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

Το μοντέλο 12/256 GB του OnePlus 10 Pro κοστίζει 969 $ και έρχεται μόνο στο Volcanic Black χρώμα. Από τις 15 Ιουνίου, μπορείτε να το αποκτήσετε από το OnePlus.com, το Amazon και το Best Buy. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το αγοράσετε από την συνεργαζόμενη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της OnePlus, T-Mobile. Ωστόσο, η αγορά του ξεκλειδωμένου από αυτούς τους πωλητές λιανικής που αναφέρθηκαν προηγουμένως θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε σε T-Mobile και Verizon χωρίς προβλήματα.

Δείτε επίσης: Το OnePlus 10 Pro μάλλον θα κυκλοφορήσει και σε λευκή παραλλαγή

Ως πρόσθετο κίνητρο, εάν αγοράσετε ένα από τις 15 Ιουνίου έως τις 20 Ιουνίου, θα λάβετε ένα δωρεάν σετ OnePlus Buds Pro.

Πηγή πληροφοριών: androidauthority.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS