ΑρχικήinetMicrosoft: Νέες δυνατότητες των Windows 11 στο Build 2022

Microsoft: Νέες δυνατότητες των Windows 11 στο Build 2022

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Build 2022, η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες για τα Windows 11, συμπεριλαμβανομένου ενός βελτιωμένου υποσυστήματος Windows για Android (WSA) και άλλα.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε το Android σας με Windows 11 PC μέσω του Microsoft Phone Link;

Windows 11

Η Microsoft αναβαθμίζει το λειτουργικό σύστημα Android εντός του υποσυστήματος σε Android 12L και προσθέτει υποστήριξη για προηγμένη δικτύωση, ώστε οι εφαρμογές σας για κινητά να μπορούν να επικοινωνούν εύκολα με συσκευές εκτός του περιβάλλοντος εικονικοποίησης.

Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι φέρνει το Υποσύστημα Windows για Android σε πέντε νέες αγορές αργότερα φέτος. Η λίστα των νέων αγορών περιλαμβάνει τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους, αλλά δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η Microsoft εργάζεται επίσης για τη βελτίωση της ενοποίησης μεταξύ Android και Windows 11.

Δείτε ακόμα: Windows 11 KB5014019 update: Διορθώνει app crashes και άλλα ζητήματα

Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να υποβάλουν γρήγορα τις εφαρμογές Win32 στο Store, καθώς η εταιρεία έχει αφαιρέσει τη λίστα αναμονής.

νέες δυνατότητες

Τα Windows 11 επιτρέπουν στους προγραμματιστές να υποβάλλουν τις μη συσκευασμένες εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή τους απευθείας στο κατάστημα. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει περαιτέρω την υιοθέτηση και να αυξήσει τον αριθμό των εφαρμογών στο κατάστημα εφαρμογών, η Microsoft καταργεί τους περιορισμούς και επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν γρήγορα εφαρμογές στο κατάστημα.

Επιπλέον, η Microsoft δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να τοποθετούν διαφημίσεις στο κατάστημα εφαρμογών.

Δείτε επίσης: Windows 11: Η νέα αναζήτηση desktop λειτουργεί μόνο με Edge

Ο πίνακας γραφικών στοιχείων των Windows 11 θα λάβει επίσης υποστήριξη για γραφικά στοιχεία τρίτων αργότερα φέτος. Η νέα ενσωμάτωση τρίτων θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τον πίνακα γραφικών στοιχείων με πρόσθετες λειτουργίες.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τη ροή ειδήσεων και λείπει επίσης η επιλογή εκκίνησης των γραφικών στοιχείων σε πλήρη οθόνη.

Πηγή: BleepingComputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS