ΑρχικήHow ToΠώς να αφαιρέσετε βιβλία από ένα Kindle

Πώς να αφαιρέσετε βιβλία από ένα Kindle

Τα Kindles μπορούν να χωρέσουν πολλά eBook, αλλά μπορεί να θέλετε να αφαιρέσετε μερικά. Τα eBook αποθηκεύονται σε δύο μέρη—στο ίδιο το eReader και τη βιβλιοθήκη Kindle σας. Θα σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε βιβλία και από τα δύο μέρη.

Δείτε επίσης: Πως να χακάρετε έναν υπολογιστή Windows 10;

 Kindle βιβλία

Όταν αγοράζετε ένα eBook από το Amazon, νοικιάζετε ένα από την τοπική βιβλιοθήκη σας ή στέλνετε ένα στο Kindle σας και προστίθεται στη “Kindle Library”. Αυτός είναι ουσιαστικά χώρος αποθήκευσης cloud για τα eBook σας. Όταν ανοίγετε το βιβλίο στο Paperwhite, τότε γίνεται λήψη του αρχείου eBook στον χώρο αποθήκευσης της συσκευής.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το Amazon Feedback σας

Πώς να αφαιρέσετε ένα eBook από ένα Kindle

Αρχικά, θα αφαιρέσουμε το πραγματικό αρχείο eBook από το Kindle σας. Σημειώστε ότι αυτό δεν αφαιρεί το βιβλίο από τη βιβλιοθήκη Kindle σας. Στην αρχική οθόνη του Kindle, πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε “Settings” από το μενού.

 Kindle βιβλία

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Device Options.”

Τώρα μεταβείτε στο “Advanced Options.”

Επιλέξτε “Storage Management.”

 Kindle βιβλία

Τώρα η μέθοδος που θέλουμε είναι το “Manual Removal.”

Επιλέξτε την κατηγορία “Books”.

Επιλέξτε τα βιβλία που δεν χρειάζεστε πλέον και πατήστε “Remove.”

 Kindle βιβλία

Και είστε έτοιμοι! Τα βιβλία δεν θα καταλαμβάνουν πλέον χώρο αποθήκευσης στο Kindle Reader σας. Θα εξακολουθούν να βρίσκονται στη βιβλιοθήκη Kindle σας.

Πώς να αφαιρέσετε το eBook από τη βιβλιοθήκη Kindle

Η κατάργηση ενός eBook από το Kindle θα αφαιρέσει το αρχείο από τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής, αλλά το βιβλίο εξακολουθεί να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Kindle για εύκολη λήψη στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το βιβλίο από το Library, κάτι που θα το αποσυνδέσει από τον λογαριασμό σας.

Δείτε επίσης: TikTok: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλή εφαρμογή σε Chromebook;

Η κατάργηση των ηλεκτρονικών βιβλίων από τη βιβλιοθήκη σας μπορεί να γίνει από την εφαρμογή Kindle για iPhone, iPad ή Android και από το ίδιο το eReader. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή ή μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Kindle και επιλέξτε την καρτέλα “Library”.

Βρείτε το βιβλίο που θέλετε να αφαιρέσετε και πατήστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού.

 Kindle βιβλία

Επιλέξτε “Remove from Library” ή “Permanently Delete” από το μενού.

 Kindle βιβλία

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αφαιρέσετε το βιβλίο και τελειώσατε! Το eBook δεν θα εμφανίζεται πλέον στη βιβλιοθήκη Kindle σας. Εάν θέλετε ξανά το βιβλίο, θα πρέπει να το αγοράσετε ξανά ή να το στείλετε ξανά στη βιβλιοθήκη σας. Αυτές είναι καλές συμβουλές για τακτοποιήσετε τα βιβλία σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS