ΑρχικήUpdatesΟ player του YouTube θα εμφανίζει τα πιο δημοφιλή σημεία ενός βίντεο

Ο player του YouTube θα εμφανίζει τα πιο δημοφιλή σημεία ενός βίντεο

Το YouTube φαίνεται πως θα επισημαίνει τα μέρη των βίντεο που “αναπαράγονται περισσότερο” στο web player και στα mobile apps. Η λειτουργία ήταν παλαιότερα διαθέσιμη ως πείραμα για τους συνδρομητές του YouTube Premium, αλλά κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες σήμερα.

Δείτε επίσης: YouTube Super Thanks: Πώς να δώσετε tip στον αγαπημένο σας δημιουργό βίντεο

YouTube μέρη βίντεο

Δείτε επίσης: Το YouTube Go από αυτόν τον Αύγουστο σταματά να είναι διαθέσιμο

Το YouTube διευκολύνει την εύρεση των καλύτερων στιγμών σε ένα βίντεο. Η υπηρεσία ενημερώνει τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για desktop και κινητές συσκευές με ένα παλαιότερα πειραματικό χαρακτηριστικό που δείχνει τα πιο δημοφιλή (δηλαδή, επαναλαμβανόμενα) τμήματα. Πλέον δεν θα χρειάζεται να κάνετε εικασίες για να φτάσετε στο περιεχόμενο που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η εταιρεία έχει κάνει tease τα σχέδια να δοκιμάσει μια “ευκολότερη” μέθοδο αναζήτησης του ακριβούς σημείου σε ένα βίντεο που θέλετε να δείτε. Αντί να εμφανίζει απλώς μια μικρογραφία για ένα δεδομένο σημείο, το πρόγραμμα αναπαραγωγής θα εμφανίσει μια οπτική γραμμή χρόνου που μπορεί να υποδεικνύει μια αλλαγή σκηνής.

YouTube μέρη βίντεο

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο

Οι προσθήκες ενώνουν ένα υπάρχον κύμα βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας βελτιωμένης λειτουργίας πλήρους οθόνης, κεφαλαίων που δημιουργούνται αυτόματα και επαναφοράς ενός βίντεο. Ωστόσο, αυτές οι τελευταίες αναβαθμίσεις είναι πιο στοχευμένες—το YouTube γνωρίζει ξεκάθαρα ότι μπορεί να μην θέλετε να παρακολουθήσετε ένα ολόκληρο βίντεο μόνο και μόνο για να βρείτε το απόσπασμα που πραγματικά ψάχνετε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS