ΑρχικήUpdatesInstagram: Η πλατφόρμα θα δοκιμάσει NFTs με επιλεγμένους δημιουργούς

Instagram: Η πλατφόρμα θα δοκιμάσει NFTs με επιλεγμένους δημιουργούς

Ορισμένοι συλλέκτες και δημιουργοί των ΗΠΑ θα μπορούν να μοιράζονται τα NFTs τους στο Instagram από αυτήν την εβδομάδα.

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε σήμερα ότι η πλατφόρμα πρόκειται να ξεκινήσει να δοκιμάζει NFTs με επιλεγμένους δημιουργούς αυτή την εβδομάδα. Ο Mosseri σημείωσε ότι δεν θα υπάρχουν χρεώσεις που να σχετίζονται με τη δημοσίευση ή την κοινή χρήση ενός ψηφιακού συλλεκτικού υλικού στο Instagram. Κατά την κυκλοφορία, τα υποστηριζόμενα blockchain για την προβολή των NFTs στο Instagram είναι το Ethereum και το Polygon, ενώ η υποστήριξη για το Flow και το Solana θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Τα πορτοφόλια τρίτων που είναι συμβατά για χρήση θα περιλαμβάνουν το Rainbow, το Trust Wallet και το MetaMask.

Δείτε επίσης: Instagram: Δοκιμάζει μια ροή πλήρους οθόνης παρόμοια με το TikTok

Οι δημιουργοί και τα άτομα που συμμετέχουν στη δοκιμή μπορούν πλέον να μοιράζονται NFTs που έχουν δημιουργήσει ή που έχουν αγοράσει. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτά τα NFTs στο Main Feed, τις ιστορίες ή τα μηνύματα σας. Ο Mosseri υπογράμμισε ότι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων έχει πρόσβαση στη δοκιμή, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερες λειτουργίες που σχετίζονται με τα NFT στο μέλλον μόλις λάβει σχόλια από τις αρχικές δοκιμές της.

Η Meta θα αρχίσει να δοκιμάζει υποστήριξη για NFTs στο Instagram με μια κυκλοφορία στο Facebook που πρόκεται να ακολουθήσει στο μέλλον, επιβεβαίωσε ο Mark Zuckerberg.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta μοιράστηκε ένα βίντεο τη Δευτέρα επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία επρόκειτο να αρχίσει να δοκιμάζει υποστήριξη για ψηφιακά συλλεκτικά είδη σε όλες τις εφαρμογές της. Σε μια συνέντευξη με τον Tom Bilyeu, ο Zuckerberg είπε ότι η Meta θα αρχίσει να δοκιμάζει NFTs στο Instagram με έναν επιλεγμένο αριθμό δημιουργών και συλλεκτών των ΗΠΑ. «Ξεκινάμε να δοκιμάζουμε ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα στο Instagram, ώστε οι δημιουργοί και οι συλλέκτες να μπορούν να εμφανίζουν τα NFTs τους», είπε. Ο Zuckerberg ανακοίνωσε ότι η Meta θα ξεκινήσει να δοκιμάζει τη νέα δυνατότητα στο Instagram αυτή την εβδομάδα, με «παρόμοια λειτουργικότητα» να ακολουθεί στο Facebook στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Μελέτη για παρενοχλήσεις γυναικών στα DMs του Instagram

Αν και ο Zuckerberg δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς θα ήταν η νέα λειτουργία, είπε ότι πιστεύει ότι τα NFTs επιτρέπουν «να πεις κάτι για τον εαυτό σου». Σημείωσε επίσης ότι η Meta είχε σχέδια να διερευνήσει την προσθήκη NFTs επαυξημένης πραγματικότητας στα Instagram Stories μέσω της αποκλειστικής πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας Spark AR.

Instagram: Κυκλοφόρησαν δύο modes που θα αλλάξουν το feed σας

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε unmute κάποιον στο Instagram

Ο Zuckerberg είχε αναφερθεί στα σχέδια της Meta να υποστηρίξει τα NFTs τον Μάρτιο χωρίς να δώσει πολλές υποδείξεις για το πώς σχεδίαζε να μεταβεί στον πολυσύχναστο χώρο. Καθώς πολλές μεγάλες εταιρείες και εφαρμογές τεχνολογίας όπως το Twitter, το YouTube και το Reddit έχουν δείξει σημάδια υποστήριξης του χώρου που βασίζεται στους δημιουργούς των κρυπτονομισμάτων, οι λάτρεις του NFT εικάζουν όλο και περισσότερο ότι η Meta θα μπορούσε να μετακινηθεί στον τομέα των ψηφιακών συλλεκτικών στοιχείων. Οι φήμες εντάθηκαν τον Οκτώβριο όταν ο Zuckerberg ανακοίνωσε ότι το Facebook είχε μετονομαστεί σε Meta καθώς η εταιρεία άλλαζε την εστίασή της «για να βοηθήσει να ζωντανέψει το Metaverse», επιβεβαιώνοντας ότι θα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων στο εγγύς μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: cryptobriefing.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS