ΑρχικήinetΗ Apple εξασφαλίζει την επέκταση της Foxconn στην Ινδία για να αντιμετωπίσει...

Η Apple εξασφαλίζει την επέκταση της Foxconn στην Ινδία για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση για iPhone

Η Foxconn λέγεται ότι σχεδόν διπλασιάζει το προσωπικό της στο εργοστάσιο του Chennai προκειμένου να παράγει ακόμη περισσότερα μοντέλα iPhone που θα πωληθούν στην Ινδία.

Δείτε επίσης: iPhone: Exploit μηδενικού κλικ χρησιμοποιείται σε επιθέσεις spyware NSO

Foxconn iPhone

Η Foxconn Hon Hai, η ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων με συμβόλαιο για την Apple, σχεδιάζει να διπλασιάσει σχεδόν τον αριθμό εργαζομένων στο εργοστάσιό της στο Chennai εν μέσω υψηλότερων παραγγελιών από τον κατασκευαστή iPhone που αναμένεται να δημοσιεύσει αριθμούς ρεκόρ το 2022.

Καθώς η Foxconn επανεκκινεί την παραγωγή iPhone στην Κίνα μετά το lockdown στο Shenzhen, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει το εργοστάσιό της στην Ινδία.

Σύμφωνα με τους Economic Times of India, η Apple είναι αυτή που έχει λάβει την άδεια της τοπικής κυβέρνησης να κάνει αυτό που ονομάζεται “denotifying”. Το εργοστάσιο της Foxconn στο Chennai λειτουργεί εντός μιας ειδικής οικονομικής ζώνης (SEZ), η οποία συνάγει ορισμένα οφέλη, μαζί με ορισμένες προϋποθέσεις.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Πόσο μπορεί να κοστίζει η νέα σειρά;

Μια ονομαζόμενη περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτεταμένη παραγωγή, για παράδειγμα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η παραγωγή προορίζεται για τοπική πώληση εντός αυτού που ονομάζεται domestic tariff area (DTA).

«Ένα μέρος των εγκαταστάσεων τους έχει γίνει denotified για να αυξήσει την παραγωγή, για την οποία πρέπει να αυξήσουν το εργατικό τους δυναμικό» είπε μια αδιευκρίνιστη πηγή στο δημοσίευμα.

Foxconn iPhone

Η Foxconn έχει σημαδέψει 40 στρέμματα εντός των εγκαταστάσεων της για τη νέα μονάδα παραγωγής. Δεν είναι γνωστό πότε θα λειτουργήσει το νέο εργοστάσιο παραγωγής και η Foxconn δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο.

Οι τρέχουσες εγκαταστάσεις της Foxconn στο Chennai αποτέλεσαν αντικείμενο κλεισίματος που επιβλήθηκε τόσο από την Apple όσο και από τις τοπικές αρχές μετά από διαμαρτυρίες για τις συνθήκες εργασίας και στέγασης. Οι Economic Times αναφέρουν ότι όλα τα καταλύματα εργαζομένων ξανάνοιξαν, εκτός από έναν απροσδιόριστο αριθμό ξενώνων που η εταιρεία επέλεξε να μην ανοίξει ακόμη.

Δείτε επίσης: Το 1Password 8 beta είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone και iPad

Οι τοπικές αρχές του Chennai είπαν στο δημοσίευμα ότι η Foxconn «θα πρέπει να είναι σε θέση να έχει το σύνολο του εργατικού δυναμικού της πίσω στους ξενώνες» μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2022.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS