ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε unhide εφαρμογές στο iPhone

Πώς να κάνετε unhide εφαρμογές στο iPhone

Δεν μπορείτε πραγματικά να αποκρύψετε εφαρμογές στο iPhone, αλλά μπορείτε να τις κάνετε δυσεύρετες. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη του iPhone σας, μπορεί να εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στην App Library σας. Επίσης, ορισμένες κρυφές αγορές εφαρμογών μπορούν να αποκαλυφθούν. Δείτε πώς να κάνετε και τα δύο.

Δείτε επίσης: Πώς να καταργήσετε μια μέθοδο πληρωμής στο iPhone;

Αποκαλύψτε τις εφαρμογές που “κρύβονται” στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας

Ξεκινώντας με το iOS 14, η Apple παρουσίασε μια σελίδα App Library στο iPhone σας που εμφανίζει μια οργανωμένη λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Στο iPhone σας μπορεί να εγκατασταθεί μια εφαρμογή που δεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, αλλά εξακολουθεί να είναι προσβάσιμη στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε την εφαρμογή στην αρχική σας οθόνη.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να κάνετε σίγαση ενός group chat ή text message

Για να ανοίξετε το App Library σας, σύρετε επανειλημμένα προς τα αριστερά στην αρχική οθόνη των εικονιδίων μέχρι να φτάσετε στην τελευταία σελίδα και, στη συνέχεια, σύρετε για άλλη μια φορά και το App Library θα ανοίξει. Θα δείτε ένα πλέγμα εικονιδίων σε διαφορετικές κατηγορίες που αντιπροσωπεύουν εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει. Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και πληκτρολογήστε το όνομα της εφαρμογής που αναζητάτε.

iPhone εφαρμογές

Όταν το βρείτε, πατήστε παρατεταμένα το δάχτυλό σας στο εικονίδιο του στη λίστα αποτελεσμάτων. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Add to Home Screen”.

iPhone εφαρμογές

Μετά από αυτό, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σας οθόνη και θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής που μόλις προσθέσατε στην αρχική σας οθόνη σε μία από τις σελίδες.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Voicemail στο iPhone

Στο μέλλον, εάν θέλετε να εμφανίζονται αυτόματα όλες οι εφαρμογές που κατεβάσατε στην αρχική οθόνη σας, ανοίξτε την εφαρμογή Settings και πατήστε “Home Screen.” Στη συνέχεια, προσθέστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στην “Add to Home Screen.”

Αποκαλύψτε τις κρυφές αγορές εφαρμογών στο iPhone σας

Χρησιμοποιώντας τις Apple ID ρυθμίσεις σας, είναι δυνατό να αποκρύψετε προηγούμενες αγορές αντικειμένων όπως εφαρμογές. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε στο Purchase History σας, ανοίξτε τα Settings και πατήστε το Apple ID σας στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Media & Purchases” και πατήστε “Hidden Purchases”.

iPhone εφαρμογές

Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε μια λίστα αγορών που είχατε κρύψει στο παρελθόν. Πατήστε “Unhide” πίσω από οποιαδήποτε εφαρμογή που θέλετε να αποκαλύψετε ξανά.

iPhone εφαρμογές

Μετά από αυτό, η εφαρμογή θα εμφανιστεί στο Purchase History σας (Settings > Apple ID > Media & Purchases > Purchase History). Εάν η εφαρμογή δεν είναι ήδη εγκατεστημένη στο iPhone σας, θα χρειαστεί να την επαναλάβετε από το App Store. Καλή τύχη!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS