ΑρχικήUpdatesWhatsApp update: Θα ακούτε φωνητικά μηνύματα ενώ στέλνετε texts σε άλλους

WhatsApp update: Θα ακούτε φωνητικά μηνύματα ενώ στέλνετε texts σε άλλους

Το WhatsApp ενημερώνει τα φωνητικά μηνύματα για όλες εκείνες τις φορές που η αποστολή σύντομων ηχογραφήσεων είναι πιο βολική — ή εκφραστική — από την πληκτρολόγηση ενός απλού μηνύματος. Η λειτουργία φωνητικών μηνυμάτων είναι προφανώς αρκετά δημοφιλής, με το WhatsApp να ανακοινώνει ότι κατά μέσο όρο κάθε ημέρα αποστέλλονται 7 δισεκατομμύρια.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp αρχίζει να κυκλοφορεί emoji reactions στην Android beta

WhatsApp

Οι νέες δυνατότητες φωνητικών μηνυμάτων θα κάνουν πιο ευέλικτη την ακρόαση μηνυμάτων και την απάντηση. Η αναπαραγωγή εκτός συνομιλίας θα σας επιτρέψει να πατήσετε την αναπαραγωγή ενός μηνύματος και να συνεχίσει να παίζει ενώ στέλνετε μηνύματα σε άλλα άτομα.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Μπορεί σύντομα να επιτρέπει να στείλετε αρχεία μεγέθους 2GB

Η λειτουργία παύσης και συνέχισης της εγγραφής θα σας επιτρέψει να κάνετε διαλείμματα κατά το recording, σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μια πρόχειρη προεπισκόπηση της λειτουργίας θα σας επιτρέψει να ακούσετε την ηχογράφηση πριν τη στείλετε σε κάποιον — κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμο για να αποφύγετε την κατά λάθος αποστολή ενός μηνύματος σε λάθος άτομο.

WhatsApp

Άλλες λειτουργίες – τις οποίες φαίνεται πως η εταιρεία έχει δανειστεί από εφαρμογές podcast – θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ακρόαση φωνητικών μηνυμάτων μεγαλύτερης διάρκειας. Η γρήγορη αναπαραγωγή θα σας επιτρέψει να ακούτε σε ταχύτητες 1,5x και 2x. Να θυμάστε ότι η αναπαραγωγή θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε εάν χρειαστεί να κάνετε παύση. Υπάρχει και μια μικρή αισθητική βελτίωση. Κατά την αναπαραγωγή του μηνύματος θα εμφανιστεί και μια απεικόνιση κυματομορφής που αντιπροσωπεύει το φωνητικό μήνυμα.

Δείτε επίσης: Ρωσία: Η Meta είναι «εξτρεμιστική οργάνωση» – ban σε Instagram/WhatsApp

Η ενημέρωση φωνητικών μηνυμάτων έρχεται καθώς το WhatsApp σχεδιάζει να φέρει τη δυνατότητα πολλαπλών συσκευών σε δημόσια κυκλοφορία, η οποία αυτή τη στιγμή είναι σε beta. Όταν κυκλοφορήσει ευρέως, θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την έκδοση web του WhatsApp χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν με ένα τηλέφωνο. Η ενημέρωση έρχεται μετά την απαγόρευση άλλων υπηρεσιών από τη μητρική εταιρεία του WhatsApp Meta, όπως το Facebook και το Instagram, στη Ρωσία εν μέσω της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS