ΑρχικήgamingCall of Duty: Vanguard - Δωρεάν για δύο εβδομάδες λόγω χαμηλών πωλήσεων

Call of Duty: Vanguard – Δωρεάν για δύο εβδομάδες λόγω χαμηλών πωλήσεων

Το Call of Duty: Vanguard, η πιο πρόσφατη έκδοση multiplayer FPS mega-series της Activision, θα είναι δωρεάν για αναπαραγωγή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μετά τις χαμηλές πωλήσεις μετά την κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Apex Legends Mobile: Κυκλοφορεί φέτος και η προεγγραφή είναι διαθέσιμη

Call of Duty: Vanguard

Το multiplayer component του Call of Duty: Vanguard θα είναι δωρεάν για PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των δύο εβδομάδων, θα έχετε πρόσβαση σε μια επιλογή από χάρτες και λειτουργίες του Vanguard.

Η Casablanca και η Gondola – δύο χάρτες που κυκλοφόρησαν στην τρέχουσα σεζόν περιεχομένου του παιχνιδιού – θα συμπεριληφθούν, μαζί με το The Alps, το οποίο διαθέτει τη νέα λειτουργία παιχνιδιού Arms Race με βάση τους στόχους. Μια λίστα αναπαραγωγής με περιστρεφόμενους χάρτες θα σας επιτρέψει να μεταβείτε και σε πολλούς άλλους χάρτες Vanguard και παλαιότερα κλασικά Call of Duty, συμπεριλαμβανομένου του Shipment.

Δείτε επίσης: Nintendo: Wii και DSi Shop έχουν τερματιστεί ίσως χωρίς επιστροφή

Το Vanguard κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους με μικτές κριτικές. Αν και το Vanguard ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις του 2021, οι πωλήσεις του μειώθηκαν κατά 36,1% σε σύγκριση με το Black Ops Cold War του 2020. Η κυκλοφορία αυτής της δωρεάν δοκιμής δεν προκαλεί έκπληξη υπό το πρίσμα αυτής της εμπορικής απόδοσης.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, αναφέρθηκε ότι η Activision θα μπορούσε να παρακάμψει το Call of Duty 2023, σπάζοντας τον καθιερωμένο ετήσιο κύκλο κυκλοφορίας της ως απάντηση στα απογοητευτικά στοιχεία πωλήσεων της Vanguard. Αν αυτό αποδειχτεί, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες που ένα νέο Call of Duty δεν κυκλοφορεί σε έναν ετήσιο κύκλο.

Η Activision πιθανότατα θα προσπαθήσει να ενισχύσει τη βάση των παικτών του Vanguard με αυτήν τη δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων και να αποκτήσει την υποστήριξη που απέτυχε να κερδίσει το παιχνίδι όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Για τους παίκτες, όμως, σημαίνει απλώς ότι μπορούν να δοκιμάσουν το τελευταίο Call of Duty χωρίς να πληρώσουν ούτε μια δεκάρα.

Δείτε επίσης: Το sequel του Breath Of The Wild καθυστερεί για το 2023, η Nintendo ζητά συγγνώμη

Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή στην κονσόλα μέσω των καταστημάτων Xbox και PlayStation, καθώς και από το πρόγραμμα εκκίνησης Battle.net στον υπολογιστή.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS