ΑρχικήUpdatesΤο Zoom διευκολύνει το livestream ενός meeting στο Twitch

Το Zoom διευκολύνει το livestream ενός meeting στο Twitch

Το Zoom ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι διευκολύνει το livestream του meeting ή του διαδικτυακού σεμιναρίου στο Twitch, προσθέτοντας στην εφαρμογή του την εγγενή ενσωμάτωση με την υπηρεσία streaming. Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Zoom και Twitch, μπορείτε να ξεκινήσετε το livestream του meeting σας με λίγα μόνο κλικ.

Δείτε επίσης: Zoom exec: Η υβριδική εργασία θα μείνει και μετά την πανδημία

Zoom Twitch

Δείτε επίσης: Zoom: Διορθώνει σφάλμα που άφηνε το μικρόφωνο ενεργοποιημένο και μετά τις κλίσεις

Το Zoom λέει ότι η δυνατότητα έχει σκοπό να “εξορθολογίσει τη διαδικασία κοινής χρήσης περιεχομένου εντός” κοινοτήτων, κάτι που σίγουρα ακούγεται σαν να αναμένει ότι θα χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως εταιρικά διαδικτυακά σεμινάρια. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης που μπορούμε να σκεφτούμε για κάτι τέτοιο, ωστόσο — θα ήταν μια εύκολη επιλογή για άτομα που θέλουν να κάνουν ένα live podcast ή να κάνουν κάτι σαν ένα πολιτικό meeting δημόσια διαθέσιμο.

Δείτε επίσης: Zoom live avatars: Εμφανιστείτε στα meetings ως λαγός ή σκύλος

Για να είμαστε σαφείς, δεν ήταν ότι πριν ήταν αδύνατο να μεταδώσετε ένα Zoom meeting στο Twitch πριν. Το Zoom υποστήριζε το streaming σε άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook και το YouTube και σας επέτρεπε να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία streaming — επομένως, από τεχνική άποψη, θα μπορούσατε να μεταδώσετε ροή στο Twitch προσθέτοντας το streaming URL και το κλειδί σας. Θα μπορούσατε επίσης να ρυθμίσετε το OBS και να το χρησιμοποιήσετε για το streaming μιας σύσκεψης, αλλά και οι δύο αυτές επιλογές θα ήταν πιο περίπλοκες από τη νέα διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει ένα απλό κλικ σε ένα κουμπί “Live on Twitch” και σύνδεση στην υπηρεσία.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS