ΑρχικήinetΗ Google θα εξαγοράσει τη Mandiant έναντι $ 5,4 δισεκατομμυρίων

Η Google θα εξαγοράσει τη Mandiant έναντι $ 5,4 δισεκατομμυρίων

Η Google πρόκειται να εξαγοράσει την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Mandiant έναντι 5,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Google εξαγοράσει Mandiant
Η Google θα εξαγοράσει τη Mandiant έναντι $ 5,4 δισεκατομμυρίων

Με την εξαγορά, η Mandiant θα ενταχθεί στο Google Cloud και θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα λειτουργιών ασφαλείας, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες να παραμείνουν προστατευμένοι και να αντιμετωπίσουν κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια. Με την απόκτηση της Mandiant, η υπηρεσία εντοπισμού απειλών και πληροφοριών της εταιρείας, καθώς και οι υπηρεσίες testing και validation θα ενταχθούν στο Gοogle Cloud.

Δείτε επίσης: Nintendo: Εξαγοράζει την SRD με την οποία έχει μακροχρόνια συνεργασία

Η κυβερνοασφάλεια είναι μια αποστολή και πιστεύουμε ότι είναι μια από τις πιο σημαντικές της γενιάς μας. Το Google Cloud μοιράζεται την κουλτούρα μας που βασίζεται στην ιδέα να προσφέρουμε ασφάλεια σε κάθε οργανισμό“, δήλωσε ο Kevin Mandia, Διευθύνων Σύμβουλος της Mandiant.

Μαζί, θα προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την ευφυΐα μας μέσω της πλατφόρμας Mandiant Advantage SaaS, ως μέρος του Google Cloud security portfolio. Αυτές οι προσπάθειες θα βοηθήσουν τους οργανισμούς να διαχειρίζονται και να διαμορφώνουν αποτελεσματικά, αποδοτικά και συνεχώς τον σύνθετο συνδυασμό προϊόντων ασφαλείας” πρόσθεσε.

Η Mandiant λέει ότι η εξαγορά της από την Google τονίζει τη δέσμευση του Google Cloud να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στους πελάτες.

Δείτε επίσης: H Cloudflare εξαγοράζει την Area 1 Security έναντι $ 162 εκατομμυρίων

Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου προκλήσεις στον κυβερνοχώρο, καθώς η πολυπλοκότητα και η σοβαρότητα των επιθέσεων που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για να στοχεύουν μεγάλες κυβερνήσεις, χρησιμοποιούνται τώρα για να στοχεύουν εταιρείες σε κάθε κλάδο“, δήλωσε ο Thomas Kurian, Διευθύνων Σύμβουλος του Google Cloud.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη Mandiant στο Google Cloud για να βελτιώσουμε περαιτέρω τη σουίτα λειτουργιών ασφαλείας και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας και να βοηθήσουμε τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις πιο σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με την ασφάλειά τους“.

Δείτε επίσης: Η Intel εξαγοράζει την Tower Semiconductor έναντι $ 5,4 δισεκατομμυρίων

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή: ZDNet

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS