ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Νέα λύση ασφάλειας τελικού σημείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Microsoft: Νέα λύση ασφάλειας τελικού σημείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μία νέα λύση ασφάλειας τελικού σημείου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) γνωστή ως Microsoft Defender for Business, είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Microsoft

Δείτε επίσης: Microsoft: Η Ουκρανία δέχτηκε επιθέσεις από το FoxBlade malware πριν την εισβολή

Ξεκίνησε να διατίθεται σε νέους και υπάρχοντες πελάτες του Microsoft 365 Business Premium παγκοσμίως από την 1η Μαρτίου.

Το Microsoft Defender for Business βοηθά εταιρείες με έως και 300 υπαλλήλους, να αμύνονται έναντι απειλών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων κακόβουλου λογισμικού, phishing και ransomware σε περιβάλλοντα με συσκευές Windows, macOS, iOS και Android.

Προσφέρει απλοποιημένη διαμόρφωση προγράμματος-πελάτη μέσω μιας εγκατάστασης που βασίζεται σε drive και επιτρέπει όλες τις συνιστώμενες πολιτικές ασφαλείας out-of-the-box, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση ακόμη και από οργανισμούς που δεν διαθέτουν αποκλειστικές ομάδες ασφαλείας.

Τον Νοέμβριο, η Micrοsoft ανακοίνωσε αυτή τη νέα λύση ασφαλείας στο Microsoft Ignite 2021, ως απάντηση στην αύξηση κατά 300% των επιθέσεων ransomware το προηγούμενο έτος, με περισσότερο από το 50% αυτών να επηρεάζουν άμεσα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Alejandro Mayorkas.

Το Defender for Business ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε προεπισκόπηση παγκοσμίως τον Δεκέμβριο, όταν η Micrοsoft ανακοίνωσε επίσης ότι θα ήταν διαθέσιμο ως αυτόνομη άδεια απευθείας από τα κανάλια Microsoft και Micrοsoft Partner Cloud Solution Provider (CSP) με 3 $ ανά χρήστη το μήνα.

Δείτε ακόμα: Microsoft Excel: Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα εισαγωγής δεδομένων

μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τα βασικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τη σουίτα ασφαλείας Microsoft Defender for Business είναι:

  • Απλοποιημένη ανάπτυξη και διαχείριση, για διαχειριστές IT που μπορεί να μην έχουν την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουν το εξελισσόμενο τοπίο απειλών του σήμερα.
  • Προστασία από ιούς επόμενης γενιάς, ανίχνευση τελικού σημείου και απόκριση για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση εξελιγμένων επιθέσεων με παρακολούθηση συμπεριφοράς.
  • Αυτοματοποιημένη έρευνα και αποκατάσταση για να βοηθήσει τους πελάτες να αντιδρούν γρήγορα σε απειλές.
  • Διαχείριση απειλών και ευπάθειας, ειδοποίηση των χρηστών για αδυναμίες και εσφαλμένες ρυθμίσεις στο λογισμικό.
  • Ενσωμάτωση Microsoft 365 Lighthouse με το Microsoft Defender for Business για παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής για την προβολή συμβάντων ασφαλείας μεταξύ πελατών, με πρόσθετες δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Διακομιστές Microsoft Exchange παραβιάστηκαν από Cuba ransomware

Μπορείτε να λάβετε το Defender για επιχειρήσεις ως μέρος του Micrοsoft 365 Business Premium και δεν θα χρειαστείτε συσκευές ενσωμάτωσης ή αποβίβασης από το Microsoft Defender για Endpoint P1 ή P2.

Το Defender for Business θα προσφέρεται επίσης ως αυτόνομη λύση και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Για να συνεχίσετε να κάνετε προεπισκόπηση της αυτόνομης λύσης εγγραφείτε στη διεύθυνση https://aka.ms/MDB-Preview“, δήλωσε η Microsoft.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS