ΑρχικήinetΓιάννης Ανδρέου Live: Τα πάντα για Crypto, NFT, Metaverse και DeFi

Γιάννης Ανδρέου Live: Τα πάντα για Crypto, NFT, Metaverse και DeFi

Την Τετάρτη 02.03.2022 στις 12.00 μ.μ. ο Γιάννης Ανδρέου LIVE στο SecNews TV αναλύει της επικαιρότητα σχετικά με Crypto, NFT, Metaverse, FinTech, DeFi κλπ.

Ο Γιάννης είναι Στρατηγικός Αναλυτής Κρυπτονομισμάτων & Επιχειρηματικός Σύμβουλος, έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στο Internet Marketing, στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και στα Social Media. Έχει δημιουργήσει πάνω από είκοσι πλήρη μαθήματα και πάνω από 1200 εκπαιδευτικά βίντεο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Internet Marketing, Social Media & Κρυπτονομίσματα.

Δείτε ακόμα: 10+1 κορυφαίες CPU όλων των εποχών

Γιάννης Ανδρέου Live: Τα πάντα για Crypto, NFT, Metaverse και DeFi

Πριν από μερικά χρόνια μπήκε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, μελέτησε και κατανόησε σε βάθος την αγορά και διαθέτει το μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα και διδάσκει αυτό το θέμα μέσω των βίντεό του με σκοπό τα άτομα στην Ελλάδα και Κύπρο να μπορούν να έχουν τα μέγιστα κέρδη μέσω σωστής πληροφόρησης της αγοράς και το πώς λειτουργούν τα Crypto.

Σήμερα, διαθέτει το μεγαλύτερο YouTube channel σε Ελλάδα και Κύπρο που ασχολείται ενδελεχώς με την crypto επικαιρότητα, τις τάσεις στην crypto αγορά και νέα projects. Όλα τα video διαθέτουν μια κοινή παράμετρο που καταφέρνει να τα απογειώνει στην κορυφή και δεν είναι άλλη από τον σχολιασμό και την ανάλυση που μας δίνει ο Γιάννης.

Γιάννης Ανδρέου Live: Τα πάντα για Crypto, NFT, Metaverse και DeFi
Γιάννης Ανδρέου Live: YouTube channel

Χιλιάδες χρήστες, από επαγγελματίες του χώρου τεχνολογίας και χρηματιστηρίου μέχρι απλούς users οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την crypto αγορά ενημερώνονται καθημερινά από τον Γιάννη Ανδρέου. Με άλλα λόγια, στο κανάλι του, θα βρει κανείς από επενδυτικές συμβουλές για γνώστες του χώρου μέχρι έξυπνα tips και tricks για το πως να ξεκινήσεις την δική σου πορεία στην αγορά.

Μερικές από τις θεματολογίες που ο Γιάννης Ανδρέου ασχολείται είναι κρυπτονομίσματα, NFTs, Metaverse, Biswap, Binance και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στο YouTube κανάλι του κάνοντας κλίκ εδώ.

Γιάννης Ανδρέου Live: Τα πάντα για Crypto, NFT, Metaverse και DeFi
Γιάννης Ανδρέου Live: cryptonea.gr

Πέρα από το YouTube, η ενημέρωση συνεχίζεται και στην ιστοσελίδα που διαθέτει ο Γιάννης, https://cryptonea.gr/, με καθημερινές προβλέψεις, αναλύσεις και αναμετάδοση της crypto επικαιρότητας. Στην ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε για crypto, defi, blockchain, NFT και τεχνολογικά νέα. Επίσης, στο cryptonea.gr υπάρχει live update των crypto prices.

Στην συνέντευξη του στο SecNews, o Γιάννης μιλάει για το πως μπήκαν τα κρυπτονομίσματα στην ζωή του, ποια είναι η επαγγελματική του πορεία και τι ευκαιρίες του έχουν δοθεί μέσω της crypto αγοράς.

Που να επενδύσεις; Γιατί να επενδύσεις; Ποια είναι τα καλύτερα projects αυτή τη στιγμή; Αξίζει το Trading; Μισούν οι τράπεζες το Bitcoin; Προβλέψεις για το μέλλον και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα από τον Γιάννη Ανδρέου.

Επιπλέον, ποιες οι καλύτερες στρατηγικές επένδυσης σε Crypto, NFT και Metaverse;

Μπες στο  https://www.youtube.com/c/SecNewsTVGR και γνώρισε τον κόσμο των crypto μέσα από τα μάτια του Γιάννη Ανδρέου!

Ακολούθησε τον Γιάννη Ανδρέου στο YouTube και τα Social Media του και ενημερώσου για την κρύπτο επικαιρότητα στην ιστοσελίδα cryptonea.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS