ΑρχικήgamingBlizzard: Το Warcraft θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές το 2022

Blizzard: Το Warcraft θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές το 2022

Καθώς τα smartphone και τα tablet έχουν γίνει η κύρια συσκευή παιχνιδιού για πολλούς χρήστες, έχουμε δει μεγάλα game franchises να έρχονται σε iOS και Android. Αυτή την εβδομάδα, η Blizzard επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι Warcraft για κινητές συσκευές.

Δείτε επίσης: Video games: Η Sony εξαγοράζει τη Bungie έναντι $ 3,6 δισεκατομμυρίων

Warcraft

Η επιβεβαίωση έγινε κατά τη διάρκεια της αναφοράς του οικονομικού τριμήνου του 2021 από την Activision Blizzard, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς από τη Microsoft. Όπως σημειώνεται από το IGN, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θέλει να φέρει το Warcraft σε φορητές συσκευές αργότερα μέσα στην χρονιά. Αν και η Blizzard είχε ήδη αναφέρει ότι ένα παιχνίδι για φορητές συσκευές Warcraft ήταν υπό ανάπτυξη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας λέγοντας ότι θα είναι κατά την διάρκεια του 2022.

Δείτε επίσης: Γερμανός gamer έσπασε τον αυχένα του φορώντας virtual reality headset

Στην τριμηνιαία έκθεσή της για τα κέρδη, η Blizzard είπε ότι “σχεδιάζει ουσιαστικό νέο περιεχόμενο για το franchise Warcraft το 2022, συμπεριλαμβανομένων νέων εμπειριών στο World of Warcraft και στο Hearthstone, και να αποκτήσει για πρώτη φορά ολοκαίνουργιο περιεχόμενο Warcraft για κινητά στα χέρια των παικτών.”

Warcraft

Ωστόσο, ακόμη και με την επιβεβαίωση ότι το Warcraft έρχεται σε πλατφόρμες για κινητές συσκευές, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, όπως το είδος ή ποια στοιχεία του σύμπαντος του Warcraft θα περιλαμβάνει. Ωστόσο, αυτά είναι υπέροχα νέα για τους λάτρεις του δημοφιλούς MMORPG franchise.

Δείτε επίσης: Τα Chromebook με εστίαση στο gaming είναι κοντά στην πραγματικότητα!

Οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Blizzard έχει αναπτύξει ένα παιχνίδι βασισμένο σε AR παρόμοιο με το Pokémon GO, αλλά η εταιρεία φέρεται να εργάζεται και σε «πολλαπλές εμπειρίες Warcraft mobile», οπότε το AR παιχνίδι θα μπορούσε να είναι μόνο ένα από αυτά. Εκτός από το Warcraft, σχεδιάζεται και ένα mobile title Diablo: Immortal για το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS