ΑρχικήHow ToΗ Sony απλοποιεί τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης PS5 στο τηλέφωνό σας

Η Sony απλοποιεί τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης PS5 στο τηλέφωνό σας

Η Sony διευκολύνει πολύ την κοινή χρήση των στιγμιότυπων οθόνης του PS5. Η εταιρεία φαίνεται να παρουσιάζει επιτέλους έναν τρόπο λήψης στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο στην αυτόματη μεταφόρτωση του PS5 στην εφαρμογή PlayStation, όπου μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας. Αυτή η δυνατότητα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στον Καναδά και την Ιαπωνία τον Οκτώβριο, αλλά έγινε διαθέσιμη και στις ΗΠΑ την Τρίτη.

PS5

Δείτε επίσης: Γιατί η αγορά ενός PlayStation 5 (PS5) γίνεται ακόμα πιο δύσκολη;

Για να λειτουργήσει η νέα δυνατότητα, χρειάζονται ορισμένες ενέργειες. Πρώτα, ανοίγετε τη Συλλογή πολυμέσων στο PS5 σας, την οποία μπορείτε να βρείτε μεταβαίνοντας στο μενού Παιχνίδια, κάνοντας κύλιση μέχρι το εικονίδιο Βιβλιοθήκη παιχνιδιών, κάνοντας κλικ σε αυτό και μεταβαίνοντας στη Συλλογή πολυμέσων. Τότε θα εμφανιστεί μια προτροπή που δίνει την επιλογή “Ενεργοποίηση αυτόματης μεταφόρτωσης“, την οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Αν οι λήψεις στιγμιότυπων μετά την ενεργοποίηση της δυνατότητας δεν αρχίζουν αμέσως να εμφανίζονται στην εφαρμογή PlayStation για κινητά iPhone, πρέπει πρώτα να κλείσετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή. Όταν την ανοίξετε ξανά, εμφανίζεται μια ειδοποίηση που λέει ότι οι λήψεις του PS5 θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Για να τις δείτε στην εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο της Βιβλιοθήκης παιχνιδιών στη γραμμή πλοήγησης (δίπλα στον μεγεθυντικό φακό) και στη συνέχεια, πατήστε “Λήψη” και θα δείτε τυχόν λήψεις που έχετε κάνει μετά την ενεργοποίηση της δυνατότητας αυτόματης μεταφόρτωσης.

Δείτε ακόμα: Τα παιχνίδια PlayStation 3 είναι πλέον ορατά στο PlayStation 5 Store

Sony

Προηγουμένως, η λήψη φωτογραφιών από το PS5 ήταν μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Μια λύση ήταν να στείλετε στιγμιότυπα οθόνης σε έναν φίλο μέσω συνομιλίας για πάρτι. Αυτό θα τα έκανε να εμφανίζονται στην εφαρμογή ως μέρος της συνομιλίας, αλλά συχνά σήμαινε ότι θα έπρεπε να εξηγήσετε σε αυτόν που τα στέλνετε, γιατί του στέλνατε τυχαία στιγμιότυπα οθόνης. Μπορούσατε επίσης να μεταφέρετε λήψεις σε μια μονάδα USB, αλλά αυτή η επιλογή σημαίνει ότι πρέπει επίσης να τις αφαιρέσετε από τη μονάδα δίσκου για να τις προσθέσετε στο ρολό της κάμερας ή στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής σας. Αυτή η νέα δυνατότητα αυτόματης μεταφόρτωσης είναι πολύ πιο απλή και χρηστική.

Δείτε επίσης: Sony PS5: Εγγραφείτε και μπορεί να αγοράσετε μία κονσόλα για τις γιορτές

Η Sony λέει ότι τα κλιπ και τα στιγμιότυπα οθόνης θα είναι διαθέσιμα για 14 ημέρες αφού τα δημιουργήσετε στο PS5 σας. Τα βίντεο, θα μπορούν να έχουν διάρκεια έως και 3 λεπτά και ανάλυση έως 1920 x 1080.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS