ΑρχικήUpdatesWindows 10 KB5009596: Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει διορθώσεις

Windows 10 KB5009596: Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει διορθώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε την προαιρετική αθροιστική ενημέρωση KB5009596 Preview για Windows 10 20H2, Windows 10 21H1 και Windows 10 21H2.

Δείτε επίσης: Microsoft: Widgets τρίτων έρχονται σύντομα στα Windows 11

KB5009596

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επιδιορθώσεις για ζητήματα σύνδεσης L2TP VPN που προέκυψαν από τις ενημερώσεις του Ιανουαρίου 2022 και διορθώθηκαν αργότερα σε ενημερώσεις εκτός ζώνης.

Ως μέρος αυτής της ενημέρωσης, η Microsoft κυκλοφορεί επίσης μια νέα δυνατότητα «Sync Your Settings» για ευκολότερη μετεγκατάσταση στα Windows 11.

«Προσθέτει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Sync Your Settings για χρήστες που πραγματοποιούν μετεγκατάσταση στα Windows 11, αρχική έκδοση», εξηγούν οι σημειώσεις της έκδοσης KB5009596.

«Θα χρησιμοποιήσετε το Sync Your Settings για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μιας λίστας των εφαρμογών σας στον λογαριασμό σας Microsoft. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα αυτές τις εφαρμογές σε μια συσκευή Windows 11, αρχική έκδοση. Αυτή η νέα δυνατότητα θα αναπτυχθεί τις επόμενες εβδομάδες.»

Η προεπισκόπηση της αθροιστικής ενημέρωσης KB5009596 αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft για τον Ιανουάριο του 2022, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δοκιμάσουν τις επερχόμενες επιδιορθώσεις που θα κυκλοφορήσουν στην Patch Tuesday Φεβρουαρίου 2022.

Σε αντίθεση με τις ενημερώσεις Patch Tuesday, οι ενημερώσεις προεπισκόπησης “C” είναι προαιρετικές και δεν περιλαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας.

Δείτε ακόμα: Η Apache κυκλοφορεί νέο 2.17.0 patch για το Log4j

Οι χρήστες των Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν την ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, κάνοντας κλικ στο Windows Update και εκτελώντας χειροκίνητα έναν ‘Έλεγχο για ενημερώσεις‘.

Καθώς πρόκειται για μια προαιρετική ενημέρωση, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να την εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Λήψη και εγκατάσταση».

Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης προεπισκόπησης KB5009596 από τον Κατάλογο του Microsoft Update.

Windows 10

Η προεπισκόπηση της αθροιστικής ενημέρωσης των Windows 10 KB5009596 περιλαμβάνει είκοσι επτά βελτιώσεις ή επιδιορθώσεις, με τις δέκα επισημασμένες επιδιορθώσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • ​​​Προσθέτει μια υπενθύμιση στον Internet Explorer 11 που σας ειδοποιεί για την επερχόμενη απόσυρσή του.
  • Ενημερώνει ένα ζήτημα που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας των ιαπωνικών εφαρμογών του Microsoft Office όταν χρησιμοποιείτε το νέο IME.
  • Ενημερώνει ένα πρόβλημα που διακόπτει την εκτύπωση ή εκτυπώνει λάθος όταν εκτυπώνετε χρησιμοποιώντας USB σε Windows 10, έκδοση 2004 ή νεότερη έκδοση.
  • Ενημερώνει ένα ζήτημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας των εφαρμογών όταν πληκτρολογείτε κείμενο χρησιμοποιώντας το κινεζικό IME.
  • Ενημερώνει ένα ζήτημα που εμποδίζει την αναπαραγωγή ορισμένου ήχου surround στον Microsoft Edge.
  • Προσθέτει μια νέα δυνατότητα που παρέχει άμεση πρόσβαση για να επιλέξετε τα προφίλ σας Microsoft Edge από ειδήσεις και ενδιαφέροντα. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον Microsoft Edge απευθείας από ειδήσεις και ενδιαφέροντα στο ίδιο αντίστοιχο προφίλ.

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Edge στο Linux;

  • Προσθέτει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Συγχρονισμός των ρυθμίσεών σας για χρήστες που πραγματοποιούν μετεγκατάσταση στα Windows 11, αρχική έκδοση. Θα χρησιμοποιήσετε το Sync Your Settings για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μιας λίστας των εφαρμογών σας στον λογαριασμό σας Microsoft. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα αυτές τις εφαρμογές σε μια αρχική συσκευή έκδοσης Windows 11. Αυτή η νέα δυνατότητα θα αναπτυχθεί τις επόμενες εβδομάδες.
  • Ενημερώνει ένα ζήτημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας των λειτουργικών συσκευών Bluetooth όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια μη λειτουργική συσκευή Bluetooth.
  • Ενημερώνει τη θερινή ώρα για να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2022 αντί για τον Μάρτιο του 2022 στην Ιορδανία.
  • Ενημερώνει τον αριθμό τηλεφώνου για την Ενεργοποίηση των Windows για τοπικές ρυθμίσεις που έχουν λάθος αριθμό τηλεφώνου.

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα επιδιορθώσεων στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης KB5009596.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS