ΑρχικήSecurityOdyssey και Check Point προσφέρουν ένα ενοποιημένο οικοσύστημα πρόληψης κυβερνοαπειλών

Odyssey και Check Point προσφέρουν ένα ενοποιημένο οικοσύστημα πρόληψης κυβερνοαπειλών

Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Odyssey και Check Point για παροχή ενός ενοποιημένου οικοσυστήματος πρόληψης κυβερνοαπειλών

Η Odyssey ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Check Point με στόχο την προσφορά μιας μοναδικής ενοποίησης τεχνολογιών που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ασφαλείας Check Point και της πλατφόρμας ClearSkies™ Threat & Vulnerability Management της Odyssey.

Odyssey και Check Point προσφέρουν ένα ενοποιημένο οικοσύστημα πρόληψης κυβερνοαπειλών cyber threat prevention

Αυτή η ενοποίηση τεχνολογιών παρέχει σε οργανισμούς τη δυνατότητα εξορθολογισμού και βελτιστοποίησης της διαδικασίας διαχείρισης των απειλών, μειώνοντας έτσι το χρόνο που απαιτείται τόσο για τον εντοπισμό πραγματικών απειλών όσο και για την ανταπόκριση σε αυτές.

H υπηρεσία παρέχει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο των επιπέδων ασφαλείας ενός οργανισμού και δυνατότητα άμβλυνσης των ψηφιακών του κινδύνων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από πρόληψη των απειλών σε συσκευές δικτύου, cloud, κινητών και τελικών σημείων μέσω ενοποίησης των λειτουργιών και των δεδομένων ασφαλείας προς απλοποίηση των αναλύσεων ασφαλείας και της συμμόρφωσης.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία είναι ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική της Odyssey για συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων των προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων της, παραμένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από το εξελισσόμενο τοπίο κυβερνοαπειλών.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV10 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV14 hours ago

Δείτε Ακόμα: Η ελληνική κυβέρνηση κατασκοπεύει τους πολίτες μέσω του Predator spyware;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Odyssey κατέχει ηγετική θέση στον τομέα Cloud & Information Security, υποστηρίζοντας οργανισμούς παγκοσμίως στις προσπάθειές τους για επίτευξη κυβερνοανθεκτικότητας. Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Odyssey παρέχουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μπορούν να προβλέπουν, να ανταποκρίνονται, να ανακάμπτουν γρήγορα και να προσαρμόζονται σε αναδυόμενες απειλές και ευπάθειες που υπάρχουν στο επεκτεινόμενο και απρόβλεπτο τοπίο απειλών.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS