Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

H Panda Security Hellas στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με συμβουλές

H Panda Security Hellas στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με συμβουλές

–    Αποστέλλει συμβουλές ασφαλούς πλοήγησης και χρήσης του διαδικτύου, προς την εκπαιδευτική κοινότητα

ΑΘΗΝΑ, 6 Φεβρουαρίου 2012 – Η Panda Security Hellas, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στις 7 Φεβρουαρίου 2012, που διοργανώνεται παγκοσμίως από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης INSAFE, αποστέλλει στην <…>

Εκπαιδευτική Κοινότητα ενημέρωση, που αφορά στην περιγραφή των κινδύνων του Διαδικτύου, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή τους από τους εφήβους.

Σημειώνεται ότι το ενημερωτικό υλικό που αποστέλλεται προς όλα τα σχολεία (δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια) της χώρας, δεν είναι διαφημιστικό των προϊόντων και των λύσεων της Panda Security, παρά μόνο ενημερωτικό και σε ψηφιακή και όχι έντυπη μορφή. Η χρήση ή μη, όλου ή μέρους του περιεχομένου του υλικού είναι στην κρίση της διεύθυνσης του κάθε σχολείου.

Επιπλέον, όσοι δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο μπορούν να ενημερωθούν για την ασφάλεια σε αυτό, μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της Panda Security, που λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες, και στην ελληνική γλώσσα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://protectyourfamily.pandasecurity.com/gr/ με θέμα «το Internet σε Ασφαλή Χέρια». Η ιστοσελίδα, προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση και γενικά τη δραστηριοποίηση στο Διαδίκτυο. Το περιεχόμενό της (μεταφρασμένο σε 11 γλώσσες) απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από εφήβους και γονείς, έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, και έχει ως στόχο την αύξηση των γνώσεών τους σε ότι αφορά στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Μέσα από εύκολους οδηγούς, συμβουλές, παραδείγματα και ιστορίες κινουμένων σχεδίων, επιχειρεί να βοηθήσει στην προστασία όλης της οικογένειας από τις ενδεχόμενες απειλές του κυβερνοχώρου που ολοένα και αυξάνουν.

Σχετικά με την Panda Security

Η εταιρεία Panda Security ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloud-based, με προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες σε 195 χώρες παγκοσμίως. Η Panda Security ήταν η πρώτη εταιρεία ασφάλειας IT που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του cloud computing με τη δική της Collective Intelligence τεχνολογία (Συλλογικής Νοημοσύνης). Το  καινοτόμο αυτό μοντέλο ασφάλειας, αναλύει και ταξινομεί αυτόματα, καθημερινά, χιλιάδες νέα δείγματα malware, διασφαλίζοντας έτσι τόσο στους εταιρικούς πελάτες όσο και στους οικιακούς χρήστες, την πλέον αποτελεσματική προστασία ενάντια στις απειλές του Internet, με την ελάχιστη ωστόσο επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Η Panda Security διαθέτει 61 γραφεία σε όλον τον κόσμο με κεντρικά γραφεία στην Καλιφόρνια για τις Η.Π.Α. και στην Ισπανία για την Ευρώπη. Η Panda Security συνεργάζεται με τους φορείς Special Olympics, WWF και Invest for Children στα πλαίσια της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα πρώτα 10 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pandasecurity.com/ ή επισκεφθείτε μας στο Facebook Panda Security Hellas.
Ακολουθήστε μας επίσης στα:
http://www.youtube.com/PandaSecurity1
http://www.twitter.com/Panda_Security

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Panda Security Hellas
Δανάη Λογοθέτη
Marketing & Communications Specialist
Τηλ. +30-211-180-9000 (Ext. 050)
e-mail: danai.logotheti@gr.pandasecurity.com

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *