Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Μεταπτυχιακά προγράμματα από Ελλάδα και Ευρώπη στο mymaster.gr

Η ιστοσελίδα www.mymaster.gr ανοίγει τις πύλες του για να σας βοηθήσει στην εύρεση και την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Πρόκειται για τo πρώτο ελληνικό portal που παρέχει δωρεάν εκτενή πληροφόρηση για περισσότερα από 5.500 μεταπτυχιακά προγράμματα (masters) που προσφέρονται από<…>

διακεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και επιτρέπει στους επισκέπτες του να αναζητήσουν, να συγκρίνουν και τελικά να επιλέξουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που τους ταιριάζει άμεσα, απλά και αξιόπιστα.

Το νέο site παρέχει τις ακόλουθες δωρεάν υπηρεσίες:

  • Βασική και Σύνθετη αναζήτηση ελληνικών και ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών προγραμμάτων βάσει των κριτηρίων που θέτει ο κάθε χρήστης (τομέας σπουδών, χώρα σπουδών, δίδακτρα, διάρκεια σπουδών κ.α)
  • Αναλυτική περιγραφή κάθε μεταπτυχιακού προγράμματος (γενική περιγραφή, προϋποθέσεις εισαγωγής, πρόγραμμα σπουδών, διάρκεια φοίτησης, δίδακτρα κ.α)
  • Δυνατότητα δημιουργίας από κάθε χρήστη, προσωπικής σελίδας (προφίλ), η οποία παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και διαχείρισης των «αγαπημένων» μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να ανανεώνουν και να διαχειρίζονται αυτοβούλως τις πληροφορίες που τα αφορούν.

Με χιλιάδες μεταπτυχιακά προγράμματα στη βάση δεδομένων του που συνεχώς αυξάνεται, με έγκυρες πληροφορίες που ανανεώνονται διαρκώς και με καινοτομικές προσφερόμενες υπηρεσίες, το mymaster.gr ευελπιστεί να αποτελέσει για τους μελλοντικούς μεταπτυχιακούς φοιτητές ένα χρήσιμο και απλό εργαλείο εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Πηγή: e-pcmag.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *