ΑρχικήUpdatesWindows 11 update: Το Your Phone app ανανεώνεται οπτικά

Windows 11 update: Το Your Phone app ανανεώνεται οπτικά

Η πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 φέρνει ορισμένες σημαντικές οπτικές αλλαγές και μια νέα εμφάνιση για το app Your Phone.

Windows 11

Τα Windows 11, που κυκλοφόρησαν στους βασικούς χρήστες στις 5 Οκτωβρίου, παρέδωσαν μια σημαντική αλλά ημιτελή αναθεώρηση του user interface (UI) στα Windows με νέα widgets, σχέδια μενού Start και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να ορίσετε ποια εικονίδια θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας;

Η Microsoft κυκλοφόρησε τώρα το Windows 11 Insider Preview Build 22533 στο Dev Channel, το οποίο προάγει τον στόχο της εταιρείας να αναθεωρήσει τη σχεδίαση του Windows UI και των βασικών του εφαρμογών.

Από την κυκλοφορία των Windows 11, οι εκδόσεις προεπισκόπησης των καναλιών Dev και Beta της Microsoft έδειξαν πώς η Microsoft ευθυγράμμιζε την εμφάνιση των εφαρμογών της με το νέο λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Office και των βασικών εφαρμογών όπως το Notepad, που έχουν αποκτήσει dark themes, στρογγυλεμένες γωνίες παραθύρου, ανανεωμένη εικονίδια και νέα opaque backgrounds.

Επίσης, ανανεώθηκε για τα Windows 11 η κατηγορία εφαρμογών «Windows Inbox», όπως το νέο Media Player, Calculator, το Snipping Tool, Photos και Mail & Calendar με δυνατότητα βίντεο. Εν τω μεταξύ, η Microsoft δοκιμάζει περισσότερες επιλογές καρφιτσώματος στο Start Menu.

Το Build 22533 φέρνει ενημερώσεις εμπνευσμένες από κινητά στη σχεδίαση των ενδείξεων πτήσης για ρυθμίσεις που προσαρμόζουν οι χρήστες με hardware keys, όπως φωτεινότητα, ένταση, απόρρητο κάμερας, κατάσταση ενεργοποίησης και απενεργοποίησης κάμερας και λειτουργία πτήσης. Οι διαγραφές εμφανίζονται στο επάνω μέρος της γραμμής εργασιών και πάνω από τις ρυθμίσεις σκούρου ή ανοιχτού θέματος σε επίπεδο συστήματος.

Δείτε επίσης: Bug στα Windοws 11 προκαλεί προβλήματα απόδοσης χρωμάτων σε οθόνες HDR

Windows 11

Για άλλη μια φορά, αυτές οι οπτικές ενημερώσεις στοχεύουν να “ευθυγραμμιστούν με τις αρχές σχεδιασμού των Windows 11”, λένε οι διαχειριστές προγραμμάτων Microsoft Windows Insider, Amanda Langowski και Brandon LeBlanc.

Υπάρχει μια νέα εμπειρία κλήσεων για την εφαρμογή Your Phone στα Windows 11. Το τηλέφωνό σας είναι μια γέφυρα λειτουργιών μεταξύ Android (κυρίως τηλέφωνα Samsung Galaxy) και Windows 11. Οι χρήστες του Dev Channel θα δουν ένα νέο παράθυρο κλήσης σε εξέλιξη με ενημερωμένα εικονίδια, γραμματοσειρές και άλλες αλλαγές σχεδίασης εμπνευσμένες από τα Windows 11. Η Microsoft διαβεβαιώνει ότι η πραγματοποίηση κλήσεων θα εξακολουθεί να λειτουργεί με το νέο UI, αλλά ζητά feedback σχετικά με αυτό.

Άλλες αλλαγές σε αυτήν την προεπισκόπηση περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αναζήτησης φωνητικής πρόσβασης από τη γραμμή εργασιών, καρφίτσωμα της φωνητικής πρόσβασης σε αυτήν ή στο Start και ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της φωνητικής πρόσβασης.

Δείτε επίσης: Τα Windοws 11 τερματίζουν το default browser workaround του Firefox

Η Microsoft με το νέο έτος, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τα ζητήματα των βασικών χαρακτηριστικών του λειτουργικού συστήματος που την έχουν ταλαιπωρήσει πριν και μετά την κύρια κυκλοφορία γύρω από το μενού Start, τα widgets, το Taskbar και πολλά άλλα. Η Microsoft έχει πολλές επιδιορθώσεις για καθένα από τα στοιχεία των Windows 11 με τα οποία δυσκολεύτηκε, συμπεριλαμβανομένων των Windows Sandbox, το Taskbar και των Settings.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν γνωστά ζητήματα που επηρεάζουν το Start, Taskbar, Search και τα Widgets. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στις σημειώσεις έκδοσης.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS