ΑρχικήinetiPhone 13: Πότε θα λυθεί η έλλειψη ακύρωσης θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις;

iPhone 13: Πότε θα λυθεί η έλλειψη ακύρωσης θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις;

Μέχρι το iPhone 12, οι χρήστες της Apple μπορούσαν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν μια λειτουργία ακύρωσης θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω των ρυθμίσεων Προσβασιμότητας. Για άγνωστο λόγο, αυτή η δυνατότητα δεν ήταν ποτέ διαθέσιμη για τους χρήστες του iPhone 13 και περίμεναν εδώ και μήνες την Apple να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα.

Δείτε επίσης: Πώς να αποσιωπήσετε άγνωστους καλούντες και περιεχόμενο Robocall σε iPhone

Πριν από λίγες μέρες, ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια καταγγελία ότι το iPhone 13 στερείται “ένα μπροστινό μικρόφωνο που χρησιμοποιείται για την ακύρωση θορύβου. Μπορείτε να βρείτε τη ρύθμιση στο Accessibility -> Audio/Visual.” Αν και ο χρήστης είχε δίκιο για τη δυνατότητα που έλειπε, δεν είχε δίκιο σχετικά με το ότι το iPhone 13 είχε λιγότερα μικρόφωνα από το iPhone 12.

Δείτε επίσης: Χρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp

Άλλοι χρήστες του Reddit σημείωσαν σωστά ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα hardware και επεσήμαναν μια συζήτηση στο φόρουμ της Apple τον Οκτώβριο. Εκεί, ο χρήστης rpwils2 έγραψε:

Δεν μπορώ να βρω το διακόπτη για να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα ακύρωσης [θορύβου] στο iPhone 13 Pro Max. Έχει μετακινηθεί ή αφαιρεθεί; Όταν χρησιμοποιώ το FaceTime και μιλάω μέσω του ηχείου, η φωνή μου κόβεται.

Στη συνέχεια, ένας ειδικός της κοινότητας της Apple υπέδειξε ένα άρθρο για να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ήχου στο iPhone. Το πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες του iPhone 13 δεν μπορούν να βρουν αυτήν τη συγκεκριμένη λειτουργία:

  • Phone Noise Cancellation: Ενεργοποιήστε το για να μειώσετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος στις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Ένας άλλος χρήστης, ο dagocarlito, δημοσίευσε ότι η Apple γνωρίζει αυτό το ζήτημα:

Το iPhone 13 δεν είχε «ποτέ» αυτή την επιλογή με το iOS 15 επειδή είναι σφάλμα. Μίλησα με την υποστήριξη της Apple σχετικά με αυτό. Είναι ένα γνωστό ζήτημα που εργάζονται χωρίς χρονοδιάγραμμα επίλυσης αυτή τη στιγμή. Είναι ένα σημαντικό ελάττωμα που πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η συζήτηση ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου, που είναι σχεδόν δύο μήνες πριν. Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 15.2, το οποίο δεν έλυσε αυτό το ζήτημα, και ακόμη και με το iOS 15.3 beta, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

iPhone 13

Δείτε επίσης: iPhone/iPad: Πώς να βρείτε τα αρχεία που έχετε κατεβάσει

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, στην αριστερή πλευρά είναι το iPhone XS με αυτήν τη δυνατότητα και στη δεξιά πλευρά, το iPhone 13 Pro χωρίς τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου τηλεφώνου. Προς το παρόν, η μόνη διαθέσιμη λύση θα ήταν η ενεργοποίηση της δυνατότητας φωνητικής απομόνωσης σε μια κλήση στο Control Center.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS