Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Νέες αλλαγές στο YouTube

Ανανεωμένα Browse Page, Video Editor και Video Manager

Μετά την πλήρη ανακαίνιση του YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο, η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές της δημοφιλέστερης υπηρεσίας video στον κόσμο, που αφορούν το σχεδιασμό της σελίδας ‘Browse’ καθώς και τις λειτουργίες ‘Video Editor’ και ‘Video Manager’.

Η Browse Page αποκτά μια πιο καθαρή εμφάνιση με έμφαση στην ανακάλυψη νέων καναλιών και video. Εκεί<…>

θα μπορείς να βλέπεις τα video με τα περισσότερα views για τη σημερινή ημέρα αλλά και προτεινόμενα video βάσει των όσων έχεις παρακολουθήσεις στο παρελθόν. Τέλος, χάρη στη νέα λειτουργία ‘Play All’, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ασταμάτητα όλα τα video σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ή κανάλι.

Νέα εμφάνιση έχει αποκτήσει και η λειτουργία Video Editor, περισσότερο προσαρμοσμένη στο συνολικό σχεδιασμό του YouTube και με νέο Timeline που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην υπηρεσία iMovie τηςApple.

Τέλος, οι αλλαγές έχουν να κάνουν και με τη λειτουργία Video Manager και αφορούν κυρίως το feedback των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία Search History, στατιστικά like και dislike και δυνατότητα ταξινόμησης βάσει δημοτικότητας.

Οι αλλαγές στη Browse Page και το Video Editor είναι ήδη ορατές, ενώ η ανανεωμένη λειτουργία Video Manager θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: cretalive.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *