ΑρχικήinetΗ Odyssey πιστοποιείται ξανά ως Great Place to Work®

Η Odyssey πιστοποιείται ξανά ως Great Place to Work®

Η Odyssey για 2η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνει την πιστοποίηση ‘Great Place to Work®’, μετά από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work ® Cyprus. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται, μετά από άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω ερωτηματολογίου σχετικά με την εμπειρία τους σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Δείτε Ακόμα: Η APT37 στοχεύει Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφους με το malware Chinotto

Η αναγνώριση αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση της Odyssey για καινοτομία η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την διατήρηση της κουλτούρας, των αξιών της κι ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η φωνή του καθενός έχει σημασία και όλοι μπορούν να μαθαίνουν, να δημιουργούν κα να εξελίσσονται συνεχώς.

«Η πιστοποίηση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, εφόσον έρχεται από τους ίδιους του εργαζομένους της εταιρείας μας. Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε ένας εργοδότης παγκόσμιας εμβέλειας, ενσωματώνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα σε ό, τι κάνουμε, ενώ παράλληλα αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να φέρουμε ουσιαστικές αλλαγές.” Christos Onoufriou, CEO, Odyssey

Δείτε Ακόμα:Τα smartphone κάνουν πολύ δύσκολη την παραδοσιακή κατασκοπεία

Η Odyssey πιστοποιείται ξανά ως Great Place to Work®
Η Odyssey πιστοποιείται ξανά ως Great Place to Work®

Odyssey

Η Odyssey παρέχει συμβουλευτικές Υπηρεσίες που εξουσιοδοτούν οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να διεξάγουν με ασφάλεια τις δραστηριότητές τους σε ένα διευρυμένο information-threat landscape, διαχειριζόμενοι αποτελεσματικά τους Ψηφιακούς κινδύνους. Υποστηρίζει οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να διαμορφώνουν και να διαχειρίζονται τη Cloud & Information Security στρατηγική τους για τον μετριασμό των ψηφιακών κινδύνων.

Δείτε Ακόμα: Η Nissan αποκαλύπτει το σχέδιο ηλεκτροκίνησης «Ambition 2030»

Great Place to Work

Η πιστοποίηση που παρέχει το Great Place to Work® είναι ιδανική για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν αμέσως ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων. Πέραν της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού της περιβάλλοντος που επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, μια επιχείρηση εφόσον ικανοποιεί τα απαραίτητα κριτήρια πιστοποίησης, μπορεί να αρχίσει να προβάλει αυτήν την επιτυχία αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δείτε Ακόμα: Cybersecurity: Οι πτυχιούχοι διπλασιάζονται αλλά τα skills παραμένουν ίδια

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS