ΑρχικήUpdatesΤο Android TV σας επιτρέπει να εγκαθιστάτε apps με τον τρόπο που...

Το Android TV σας επιτρέπει να εγκαθιστάτε apps με τον τρόπο που θέλετε

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Google μας παραχώρησε ένα νέο Chromecast, πλήρες με ένα πραγματικό user interface, υποστήριξη εφαρμογών και ένα φυσικό τηλεχειριστήριο. Ακόμη και εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού, παραμένει ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους για να παρακολουθούμε ταινίες και εκπομπές από όλες αυτές τις υπηρεσίες streaming που θέλετε να ακυρώσετε. Τώρα, μια νέα μέθοδος για την εγκατάσταση εφαρμογών στο streaming box σας καθιστά ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Android TV: Πώς να απενεργοποιήσετε τα preview βίντεο και ήχου αρχικής οθόνης

Android TV

Όπως εντοπίστηκε από τον χρήστη του Reddit u/avigi, το Play Store στο Android υποστηρίζει πλέον απομακρυσμένες εγκαταστάσεις απευθείας σε οποιαδήποτε συσκευή Android TV. Ενώ πριν ήταν δυνατή η προώθηση εφαρμογών σε Chromecast και τηλεοράσεις Shield από το web interface, αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η δυνατότητα μεταβαίνει σε smartphone. Είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργούν οι εφαρμογές Wear OS στο Play Store, μια μέθοδος που εμφανίστηκε για πρώτη φορά νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: Google Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Χάρη σε ορισμένα πρόσθετα screenshots από τον χρήστη u/kevjs1982, μπορούμε να δούμε πώς φαίνεται το user interface όταν έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές σε διάφορες συσκευές. Εάν είναι ήδη στο τηλέφωνό σας, το Play Store θα σας δώσει ένα link για να το στείλετε απευθείας στο Android TV gadget σας. Εάν είναι ήδη στο streaming stick σας, εμφανίζεται το συνηθισμένο κουμπί “Install”. Τέλος, εάν είναι τόσο στο τηλέφωνο όσο και στην τηλεόρασή σας, η Google επισημαίνει την εφαρμογή ως “Installed on all devices”.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε Android TV

Φαίνεται ότι αυτή είναι μια άλλη από τις κλασικές ενημερώσεις της Google από την πλευρά του server, καθώς δεν έχουν πρόσβαση όλα τα τηλέφωνα σε αυτές τις επιλογές. Είναι το τέλειο εργαλείο για το Chromecast με τους κατόχους Google TV που αναζητούν μια πιο απλή μέθοδο για την εύρεση νέου software.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS