ΑρχικήReviewsΗ Microsoft κυκλοφόρησε το πολύ οικονομικό Surface Laptop SE

Η Microsoft κυκλοφόρησε το πολύ οικονομικό Surface Laptop SE

Η γκάμα των Surface της Microsoft δεν προκαλεί σκέψεις για προσιτές τιμές. Tο tablet Surface Go 2 κοστίζει 399$, αλλά ακόμα κι αυτό είναι πολύ ακριβό για τους περισσότερους ανθρώπους. Τώρα, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο βασικό laptop, το Surface Laptop SE.

Δείτε επίσης: Microsoft Patch Tuesday Νοεμβρίου 2021: Διορθώνει 55 ευπάθειες

Microsoft Surface Laptop SE

Δείτε επίσης: PowerShell 7.2: Διαθέσιμο και ενσωματωμένο στο Microsoft Update

Το Laptop SE κοστίζει περίπου 400 $ φθηνότερα από το Surface Laptop Go, το οποίο πιθανότατα λέει περισσότερα για το νέο μηχάνημα από ό,τι οι προδιαγραφές ή η λίστα χαρακτηριστικών του. Ωστόσο, το Surface Laptop SE είναι σχεδιασμένο για φοιτητές και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το πλήρως πλαστικό του κέλυφος μπορεί να δεχτεί κάποια κατάχρηση, ενώ η Microsoft ισχυρίζεται επίσης ότι το μηχάνημα είναι πιο εύκολο στην επισκευή και τη διαχείριση για τους διαχειριστές.

Το Surface Laptop SE λανσάρεται με τα Windows 11 SE — περιέχει μια ήδη μια έτοιμη λίστα με τις εφαρμογές και τις cloud υπηρεσίες της Microsoft. Η εταιρεία αποκαλεί το laptop ως μια συσκευή «cloud-first».

Δείτε επίσης: Η Microsoft μόλις επέκτεινε την malware προστασία της για servers Linux

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Surface Laptop SE διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών 1366 x 768, είτε με επεξεργαστή Intel Celeron N4020 είτε N4120, και έως 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης eMMC. Υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 1MP, μια θύρα USB-C, μια άλλη θύρα USB-A και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Επίσης, η Microsoft πιστεύει ότι η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει 16 ώρες άνα φόρτιση.

Το Microsoft Surface Laptop SE ξεκινά από την τιμή των 249 $ για το μοντέλο 4 GB/64 GB και κοστίζει έως και 329 $ για τη διαμόρφωση 8 GB/128 GB. Η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με την γενική διαθεσιμότητα του Surface Laptop SE.

Πηγή πληροφοριών: androidauthority.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS