ΑρχικήUpdatesInstagram: Έρχονται οι in-app συνδρομές για «αποκλειστικό περιεχόμενο»

Instagram: Έρχονται οι in-app συνδρομές για «αποκλειστικό περιεχόμενο»

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει τις in-app συνδρομές, επιτρέποντας στους χρήστες να πληρώνουν για αποκλειστικό περιεχόμενο από τους αγαπημένους τους δημιουργούς, καθώς η πλατφόρμα φαίνεται πως θέλει να απομακρυνθεί από τις συμβατικές διαφημίσεις για δημιουργία εσόδων.

Δείτε επίσης: Facebook Messenger/Instagram: Χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Instagram

Δείτε επίσης: Instagram: Λανσάρει το αυτοκόλλητο ‘Add Yours’

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri είπε σε συνέντευξή του στο The Information ότι η πλατφόρμα διερευνά την ιδέα των συνδρομών, εξηγώντας ότι υπάρχουν «διάφοροι τρόποι για να διευκολυνθεί μια οικονομική σχέση μεταξύ ενός follower και ενός δημιουργού». «Το να μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο διαφοροποιημένο ή μοναδικό ή αποκλειστικό περιεχόμενο είναι στην πραγματικότητα πιο χρήσιμο από το να βλέπεις μια διαφήμιση», πρόσθεσε.

Τώρα, το Ιnstagram φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει πράξη τις φιλοδοξίες του. Όπως αναφέρθηκε από το TechCrunch, το App Store‌ listing του Instagram απέκτησε πρόσφατα νέες in-app συνδρομές, όπως εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Sensor Tower. Οι νέες in-app αγορές αναφέρονται ως “Ιnstagram Subscriptions” για 0,99 $ και 4,99 $. Προηγουμένως, το Instagram είχε καταχωρίσει το Instagram Badge μόνο ως “in-app purchase”.

Δείτε επίσης: Instagram: Τα links σε Stories είναι διαθέσιμα σε όλα τα accounts

Στην πράξη, η νέα συνδρομή θα επέτρεπε στους χρήστες να πληρώνουν τους αγαπημένους τους δημιουργούς για αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν βλέπουν οι χρήστες που δεν πληρώνουν. Σύμφωνα με screenshots που κοινοποιήθηκαν από τον μηχανικό Alessandro Paluzzi, μια συνδρομή θα περιλαμβάνει ένα “Member Badge”, το οποίο δίνει στους συνδρομητές ένα “ειδικό badge” δίπλα στο όνομα χρήστη τους και “Αποκλειστικό περιεχόμενο”.

Οι συνδρομές είναι μόνο μία από τις πολλές λειτουργίες που έχει στα σκαριά το Instagram για να επεκτείνει τις ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων για δημιουργούς στην πλατφόρμα. Όπως αποκάλυψε και ο Paluzzi, το Instagram εργάζεται σε «Αποκλειστικές ιστορίες», το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα προσφέρει στους ακολούθους που πληρώνουν πρόσβαση σε αποκλειστικά stories.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS