ΑρχικήUpdatesΤα Windows 10 21H1 τώρα σε ευρεία ανάπτυξη, διαθέσιμα σε όλους

Τα Windows 10 21H1 τώρα σε ευρεία ανάπτυξη, διαθέσιμα σε όλους

Η Microsoft έχει ορίσει τα Windows 10 21H1 (May 2021 Update) για ευρεία ανάπτυξη, καθιστώντας τα διαθέσιμα σε όλους μέσω του Windows Update.

Δείτε επίσης: Windows 10: Απενεργοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις αμέσως

Windows 10 21H1

Τα Windows 10 21H1 θα προσφερθούν σε όλες τις συσκευές που δεν έχουν ρυθμιστεί να αναβάλλουν τις ενημερώσεις λειτουργιών ή δεν επηρεάζονται από τις αναστολές συμβατότητας.

“Τα Windows 10 21H1 έχουν σχεδιαστεί για ευρεία ανάπτυξη”, λέει η εταιρεία σε μια ενημέρωση κατάστασης του πίνακα ελέγχου του Windows Health.

“Όπως πάντα, συνιστούμε να ενημερώσετε τις συσκευές σας στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 το συντομότερο δυνατό για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και τις προηγμένες προστασίες από τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας.”

Η Microsoft ξεκίνησε επίσημα την κυκλοφορία των Windows 10 21H1 τον Μάιο του 2020, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσφερθεί σε όλους όσους ελέγχουν για ενημερώσεις μέσω του Windows Update.

Δείτε επίσης: GhostEmperor: Xρησιμοποιούν νέο rootkit Windows 10 σε επιθέσεις

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενημερώσεις λειτουργιών των Windows εισέρχονται σε στοχευμένη ανάπτυξη αμέσως μετά την κυκλοφορία για δοκιμή της ποιότητας του build σε στοχευμένα μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με σύγχρονα chipset.

Αφού η Microsoft διαπιστώσει ότι μια έκδοση είναι έτοιμη για ανάπτυξη στις περισσότερες συσκευές Windows 10, τη μεταφέρει στην “ευρεία ανάπτυξη”, την επόμενη φάση ανάπτυξης.

Windows 10 21H1

Τα Windows 10 21H1 κυκλοφορούν ως πακέτο ενεργοποίησης για τα Windows 10 2004 και Windows 10 20H2, επιτρέποντας στα συστήματα που εκτελούν αυτές τις εκδόσεις των Windows να ενημερώνονται πολύ γρήγορα και με μία επανεκκίνηση, όπως ακριβώς θα εγκαθιστούσαν μια μηνιαία ενημέρωση.

Δεδομένου ότι όλες οι δυνατότητες του 21H1 περιλαμβάνονται στα Windows 10 2004/20H2, το πακέτο ενεργοποίησης θα λειτουργεί ως “κύριος διακόπτης”, ενεργοποιώντας τις αδρανείς δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διαγράψτε αμέσως τα passwords στα Windows 10

Σε συσκευές με παλαιότερες εκδόσεις των Windows 10, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την πλήρη ενημέρωση, η οποία θα διαρκέσει περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Windows 10 Media Creation για να αναβαθμίσετε ή να δημιουργήσετε ένα ISO για “clean install” των Windows 10 21H1.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του May 2021 Update στο σύστημά σας είναι διαθέσιμες σε αυτό εδώ το link.

Πηγή πληροφοριών: bleeepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS