ΑρχικήsecurityΑυτό το πακέτο παρέχει όλες τις γνώσεις white hat hacking που θέλετε

Αυτό το πακέτο παρέχει όλες τις γνώσεις white hat hacking που θέλετε

Το white hat hacking, μπορεί να αποδειχτεί μια επικερδής επιχείρηση. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ένας Κινέζος εμπειρογνώμονας στον κυβερνοχώρο κέρδισε 300.000 δολάρια για το χακάρισμα ενός iPhone 13 με iOS 15.

white hat hacking

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ομάδα που ξέπλενε χρήματα για ρωσικές ομάδες hacking

Ακόμη και εκτός από τα μεγάλα βραβεία, η εκμάθηση του λεγόμενου ethical hacking μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σταθερή καριέρα και να προστατέψετε τα δικά σας συστήματα από επιθέσεις.

Το Ultimate 2021 White Hat Hacker Certification Bundle, παρέχει την τέλεια εκπαίδευση, με 10 μαθήματα που παρέχουν εις βάθος μάθηση.

Οι δεξιότητες του white hat hacking, έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics, ο αριθμός των θέσεων εργασίας στην ανάλυση ασφάλειας πληροφοριών αναμένεται να αυξηθεί κατά 31% τη δεκαετία έως το 2029. Οι μισθοί είναι πιθανό να αυξηθούν επίσης, ακολουθώντας την ανοδική πορεία της ζήτησης.

Δείτε ακόμα: Οι ΗΠΑ θα απαγορεύσουν την εξαγωγή εργαλείων hacking σε αυταρχικά καθεστώτα

Είτε μόλις ξεκινάτε μια καριέρα στον τεχνολογικό τομέα, είτε προσπαθείτε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας, αυτό το πακέτο έχει όλα όσα χρειάζεστε. Παρέχει 98 ώρες διδασκαλίας μέσω βίντεο και 998 σεμινάρια, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε πλήρως για τις εξετάσεις πιστοποίησης CompTIA CySA+ και PenTest+.

πακέτο

Στην πορεία, μαθαίνετε για κακόβουλο λογισμικό, phishing, κιτ εκμετάλλευσης, κρυπτογράφηση, ασφάλεια δικτύου, TOR, VPN, εγκληματολογία δεδομένων και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα μαθήματα σας εισάγουν σε βασικά εργαλεία που κυκλοφορούν στο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων των NMAP, Netstat, Python, Netcat, Kali Linux, Metasploitable και πολλών άλλων.

Δείτε επίσης: Ενημέρωση ασφαλείας Android μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικό

Η εκπαίδευση παρέχεται από κορυφαίους εκπαιδευτές, συμπεριλαμβανομένου του Nathan House. Ως ιδρυτής κορυφαίας εταιρείας συμβούλων, έχει 24 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Διαθέτει επίσης κάθε πιστοποίηση ασφαλείας και οι μαθητές του στο Udemy τον βαθμολογούν με 4,5 στα 5 αστέρια.

Το πακέτο κοστίζει συνολικά 1.345 $, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και στα 10 μαθήματα με μόλις 39,99 $ εδώ.

Πηγή: BleepingComputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS