ΑρχικήgamingRoblox - down: Η online gaming πλατφόρμα έχει καταρρεύσει

Roblox – down: Η online gaming πλατφόρμα έχει καταρρεύσει

Χιλιάδες παίκτες της Roblox αναφέρουν ότι η πλατφόρμα online gaming έχει καταρρεύσει.

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με τον Twitter λογαριασμό που ονομάζεται Roblox Status – ο οποίος δεν συνδέεται με την Roblox – να αναγνωρίζει την διακοπή λίγο αργότερα.

Δείτε επίσης: Call of Duty: Vanguard παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες του PS5 DualSense

Roblox

Δείτε επίσης: Sony PS5: Εγγραφείτε και μπορεί να αγοράσετε μία κονσόλα για τις γιορτές

«Φαίνεται ότι η Roblox αντιμετωπίζει προβλήματα αυτήν τη στιγμή! Θα σας ενημερώσουμε εάν αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε ο λογαριασμός. Πάνω από τρία εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονταν live στην πλατφόρμα πριν προκύψουν τα προβλήματα.

Το επίσημο website της εταιρείας ανέφερε «εφιστούμε την προσοχή γιατί επηρεάζονται πολλοί παίκτες» Είπε ότι το πρόβλημα ήταν ένα “εσωτερικό πρόβλημα συστήματος” και ότι δούλευαν για μια επιδιόρθωση. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου του πότε θα μπορούσε να επιλυθεί.

Ωστόσο, η Roblox Status ανέβασε ξανά ένα tweet στις 12.40 μ.μ., λέγοντας ότι η εταιρεία εξακολουθεί να ερευνά τι συμβαίνει, αλλά φαίνεται να «έχει εντοπίσει τη βασική αιτία αυτής της διακοπής».

Δείτε επίσης: Θέλεις να γίνεις Video Game Developer; Μάθε πώς

Τι είναι το Roblox;

Το Roblox είναι μια πλατφόρμα online gaming που επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν τα δικά τους μίνι παιχνίδια, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να παίξουν άλλοι. Είναι πιο δημοφιλές στα παιδιά, με το 56 τοις εκατό των 200 εκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών του να είναι κάτω των 13 ετών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους David Baszucki και Erik Cassel το 2004 και το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2006.

Ήταν σχετικά άγνωστο για μεγάλο μέρος ζωής του, αλλά άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα στα τέλη της δεκαετίας του 2010. Η πανδημία του Covid-19 το έκανε ευρέως γνωστό αφού τα παιδιά ήταν συνεχώς στο σπίτι και δεν μπορούσαν να πάνε σχολείο.

Το Roblox είναι ένα παιχνίδι που προσφέρεται δωρεάν και θα λέγαμε ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS