ΑρχικήinetTesla: Θα τριπλασιάσει το μέγεθος του δικτύου Supercharger μέσα στα επόμενα δύο...

Tesla: Θα τριπλασιάσει το μέγεθος του δικτύου Supercharger μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Η Tesla ανακοίνωσε τα σχέδιά της να τριπλασιάσει το μέγεθος του δικτύου Supercharger μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των κερδών της Tesla για το τρίτο τρίμηνο του 2021, οι επενδυτές ρώτησαν την αυτοκινητοβιομηχανία τι μέτρα λαμβάνει για την αποτροπή της συμφόρησης στους σταθμούς Supercharger.

Δείτε επίσης: Η έναρξη παραγωγής της Tesla στο Gigafactory Berlin θα καθυστερήσει

Tesla τριπλασιάσει μέγεθος δικτύου Supercharger

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα, καθώς σε ορισμένες περιοχές οι ιδιοκτήτες Tesla οχημάτων μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλους χρόνους αναμονής για να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους.

Ο Drew Baglino, ανώτερος αντιπρόεδρος της Tesla στον τομέα powertrain and battery engineering, δήλωσε τα εξής:

Σχετικά με το Supercharger δίκτυο, η ομάδα παρακολουθεί τη συμφόρηση και σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου για να εξασφαλίσει ελάχιστους χρόνους αναμονής για τους πελάτες, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε τον στόλο των οχημάτων μας. Ενώ σίγουρα έχουμε δουλειά να κάνουμε για την επέκταση της χωρητικότητας σε ορισμένες περιοχές με συμφόρηση, η μέση συμφόρηση στο δίκτυο μειώθηκε τους τελευταίους 18 μήνες. Παρ’ όλα αυτά, δεν μένουμε σε αυτό“.

Δείτε επίσης: Tesla: Αφαιρεί προδιαγραφές και τιμές του Cybertruck από το website της

Το στέλεχος ανακοίνωσε το σχέδιο της Tesla να τριπλασιάσει το μέγεθος του δικτύου Supercharger μέσα στα επόμενα δύο χρόνια:

Κάνουμε σχέδια ταχείας επέκτασης παγκοσμίως. Το δίκτυο έχει διπλασιαστεί τους τελευταίους 18 μήνες και σχεδιάζουμε να το τριπλασιάσουμε τα επόμενα δύο χρόνια“.

Tesla: Θα τριπλασιάσει το μέγεθος του δικτύου Supercharger μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Ο Baglino είπε ότι στόχος της εταιρείας είναι να καταπολεμήσει την υπάρχουσα συμφόρηση πιο γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία αναπτύσσει mobile Superchargers και χρησιμοποιεί pricing στρατηγικές που ενθαρρύνουν τους πελάτες να φορτίζουν τα Tesla οχήματά τους σε ώρες που δεν είναι ώρες αιχμής, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Δείτε επίσης: Μεταχειρισμένο Tesla Model 3: Τόσο δημοφιλές που κοστίζει παραπάνω από ένα καινούριο αυτοκίνητο

Πρόκειται για έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο, δεδομένου ότι η Tesla έκλεισε το τελευταίο τρίμηνο με 29.281 σταθμούς Superchargers σε 3.254 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Το καλοκαίρι, έγινε γνωστό ότι η Tesla προετοιμάζεται για μια τεράστια επέκταση του Supercharger δικτύου για να εξυπηρετεί και ηλεκτρικά οχήματα άλλων εταιρειών.

Στις ΗΠΑ, η αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε να προσλαμβάνει πολλούς νέους charging design managers, που θα είναι υπεύθυνοι για το άνοιγμα νέων σταθμών.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS