ΑρχικήinetΗ έναρξη παραγωγής της Tesla στο Gigafactory Berlin θα καθυστερήσει

Η έναρξη παραγωγής της Tesla στο Gigafactory Berlin θα καθυστερήσει

Η Tesla βρίσκει και άλλο εμπόδιο στην έναρξη της παραγωγής στο Gigafactory Berlin, καθώς μια τεχνική καθυστερεί τη διαδικασία έγκρισης κατά περίπου ένα μήνα.

Gigafactory Berlin Tesla

Δείτε επίσης: Tesla: Αφαιρεί προδιαγραφές και τιμές του Cybertruck από το website της

Στο Gigafest την περασμένη εβδομάδα, ο Elon Musk είπε ότι η Tesla είχε στόχο να ξεκινήσει την παραγωγή στο Gigafactory Berlin τον Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι που παρακολούθησαν την έκθεση σημείωσαν ότι η Tesla φαίνεται ότι ήταν σχεδόν έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή και ότι το κύριο εμπόδιο ήταν η πολυαναμενόμενη έγκριση από τις κανονιστικές αρχές.

Το περιφερειακό υπουργείο περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επαναλάβει τη διαδικτυακή διαβούλευση με τους ντόπιους πολίτες για να εκφράσουν τις όποιες αντιρρήσεις τους.

Δείτε επίσης: Μεταχειρισμένο Tesla Model 3: Τόσο δημοφιλές που κοστίζει παραπάνω από ένα καινούριο αυτοκίνητο

Είναι κάτι που έγινε ήδη πέρυσι, αλλά οι περιβαλλοντικές ομάδες υποστήριξαν με επιτυχία ότι η διαδικασία δεν έγινε σωστά και πρέπει να επαναληφθεί (μέσω Reuters):

Οι αρχές αποφάσισαν να επαναλάβουν τη διαδικασία αφού οι περιβαλλοντικές ομάδες που αμφισβήτησαν σε ξεχωριστή υπόθεση μεταφέρθηκαν επίσης διαδικτυακά ότι οι πολίτες δεν είχαν προειδοποιηθεί αρκετά εκ των προτέρων ότι η διαβούλευση θα ήταν ψηφιακή, προκαλώντας ανησυχία ότι το ίδιο ίσχυε και για τη διαβούλευση της Tesla.

Τώρα, η διαδικτυακή διαβούλευση για τους ντόπιους πολίτες για να εκφράσουν αντιρρήσεις θα επαναληφθεί από τις 2-22 Νοεμβρίου.

Οι ενστάσεις θα πρέπει και πάλι να επανεξεταστούν και πάλι, γεγονός που καθιστά πιθανό να οδηγήσει την επίσημη έγκριση του έργου τουλάχιστον στον Δεκέμβριο.

Τα καλά νέα είναι ότι ενώ αυτό καθυστερεί την επίσημη έναρξη της παραγωγής και τις παραδόσεις της Tesla στο Gigafactory Berlin, δεν πρέπει να καθυστερήσει το ramp-up, το οποίο είναι πιο σημαντικό.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Η Tesla ξεκινά την «ευρύτερη κυκλοφορία» του Full Self-Driving Beta

Ενώ η διαδικασία καθυστερεί, η Tesla μπορεί ακόμα να εργαστεί στην αλυσίδα εφοδιασμού και τις διαδικασίες παραγωγής της για να προετοιμαστεί για την αναβάθμιση στο εργοστάσιο.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της Tesla, ο CFO Zach Kirkhorn σημείωσε ότι ενώ η Tesla σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο φέτος, δεν θα πρέπει να περιμένουμε παραδόσεις αυτών των οχημάτων μέχρι το επόμενο έτος.

Επομένως, δεν πρόκειται για τον αντίκτυπο στις παραδόσεις αυτό το τρίμηνο, αλλά για το πώς θα διαμορφωθεί για μια ομαλή κλιμάκωση το 2022.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS