ΑρχικήgamingFarmVille 3: Έρχεται το Νοέμβριο σε iPhone, iPad, Mac, Android

FarmVille 3: Έρχεται το Νοέμβριο σε iPhone, iPad, Mac, Android

FarmVille iPhone Android Mac

Θυμάστε τότε που παίζατε FarmVille στο Facebook; Το παιχνίδι προσομοίωσης αγροτικής ζωής είχε αποκτήσει φανατικούς παίκτες. Αν είστε ένας από αυτούς, σίγουρα θα χαρείτε με τα νέα. Το FarmVille επιστρέφει ως Farmville 3 και θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε iPhone, iPad, Mac και Android.

Δείτε επίσης: Video Games consoles: Οι δημοφιλέστερες κονσόλες όλων των εποχών

Το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τη Zynga, φτάνει τώρα στην τρίτη του έκδοση και έρχεται με περισσότερα από 150 είδη ζώων, καθώς και διάφορους αγρότες για να βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά αγροκτήματα.

Πριν από δώδεκα χρόνια, το FarmVille μπήκε στη σκηνή του gaming, δημιουργώντας ένα πιστό κοινό με πάνω από 700 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως“, δήλωσε ο Bernard Kim της Zynga. “Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις προ-εγγραφές για το FarmVille 3. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να μαγνητίσει τη φαντασία των παικτών που έχουν απολαύσει το FarmVille την τελευταία δεκαετία αλλά και τον ενθουσιασμό μιας νέας γενιάς gamers“.

Δείτε επίσης: Super Mario ταινία: Έρχεται το Δεκέμβριο του 2022 με “πρωταγωνιστή” τον Chris Pratt

FarmVille 3

Επιπλέον, επιστρέφει στο franchise ο αγαπημένος χαρακτήρας Marie, που θα καθοδηγήσει και θα υποδεχτεί τόσο την κοινότητα FarmVille 3 όσο και νέους παίκτες που θέλουν να μπουν στον κόσμο του Farmville για πρώτη φορά και να δημιουργήσουν τα ψηφιακά αγροκτήματά τους. Πέρα από τη Marie θα υπάρχουν και περισσότεροι από 30 διαφορετικοί αγρότες. Κάθε χαρακτήρας θα διαθέτει σημαντικές δεξιότητες, όπως ψήσιμο, ψάρεμα, ξυλουργική για να βοηθήσουν τους παίκτες στο αγρόκτημα.

Δείτε επίσης: Video games εθισμός: Συμπτώματα, συνέπειες και αντιμετώπιση

Το FarmVille 3 θα έχει επίσης καιρικές αλλαγές. Οι παίκτες θα μπορούν να ελέγξουν την πρόγνωση του καιρού εντός του παιχνιδιού για να κανονίσουν τις δουλειές τους, τη συγκομιδή, το ψάρεμα κλπ.

Παράλληλα με την προεγγραφή, η Zynga αποκάλυψε το τρέιλερ κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το FarmVille 3 κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου για iPhone, iPad, M1 Mac, Android και υπολογιστές.

Τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την πλήρη κυκλοφορία, οι παίκτες που κατεβάζουν το παιχνίδι, θα λάβουν ένα ειδικό starter kit που θα περιέχει διαδραστικά features καλωσορίσματος, όπως διακοσμητικά στοιχεία και άλλα.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS