ΑρχικήUpdatesiOS 15: Τα Apple Maps αποκτούν τρισδιάστατα (3D) γραφικά

iOS 15: Τα Apple Maps αποκτούν τρισδιάστατα (3D) γραφικά

Το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο πραγματικά λάμπουν στην ενημερωμένη εφαρμογή Apple Maps.

Δείτε επίσης: Χρήστες του Android Auto κάνουν παράπονα για το Google Maps

Apple Maps

Δείτε επίσης: Android χρήστες χωρίς πρόσβαση σε Google Maps, YouTube και Gmail από σήμερα

Με το iOS 15 που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αυτές οι πόλεις έλαβαν μια τρισδιάστατη ενημέρωση με σημαντικά ορόσημα που ανακαινίστηκαν ψηφιακά σε ζωντανές, εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Το Coit Tower, το Dodger Stadium, το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Royal Albert Hall είναι μερικές από τις ξεχωριστές τοποθεσίες που σχεδόν ξεπηδούν από την οθόνη.

Τη νύχτα αυτές οι δομές (και άλλες) λάμπουν στην οθόνη του iPhone. Παρακάτω, το Άγαλμα της Ελευθερίας φωτίζεται με σκοτεινό νυχτερινό φόντο.

iOS 15
iOS 15: Τα Apple Maps αποκτούν τρισδιάστατα (3D) γραφικά

Δεν είναι μόνο οι διάσημες απόψεις με την τρισδιάστατη επεξεργασία. Άλλα μέρη των πόλεων εμφανίζονται με παρόμοια ρεαλιστική λεπτομέρεια, όπως κέντρα πόλεων, μαρίνες, προκυμαίες και καθημερινά κτίρια γραφείων.

Αργότερα μέσα στην χρονιά, οι προβολές 3D θα επεκταθούν στην Ουάσινγκτον, τη Φιλαδέλφεια και το Σαν Ντιέγκο. Το επόμενο έτος ο Καναδάς θα έχει την τιμητική του με τον πιο λεπτομερή χάρτη να έρχεται στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και το Βανκούβερ.

Δείτε επίσης: Google Maps: Θα μπορείτε να δείτε το συνωστισμό στα ΜΜΕ σε περισσότερες πόλεις

Η νέα εμφάνιση στα Apple Maps είναι διαθέσιμη με την ενημέρωση του iOS 15. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για οδηγίες οδήγησης, οι λεπτομέρειες του δρόμου με τη νέα τρισδιάστατη εμφάνιση είναι επίσης live.

Πηγή πληροφοριών: sea.mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS