ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word δωρεάν

Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word δωρεάν

Το Microsoft Word είναι η πιο γνωστή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου στον πλανήτη. Ωστόσο, δεν χρειάζονται όλοι την πλήρη ισχύ του Microsοft Word που προσφέρονται επί πληρωμή και υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις όπως τα Έγγραφα Google.

Microsoft Word

Δείτε επίσης: Microsoft: Διαγράψτε αμέσως τα passwords στα Windows

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word δωρεάν. Ενώ είστε πιο περιορισμένοι στο πεδίο εφαρμογής του, δεν υπάρχει πλέον καμία απαίτηση να αγοράσετε ένα αντίγραφο ή να εγγραφείτε στο Microsoft 365 για να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word.

Ο ευκολότερος τρόπος δωρεάν χρήσης του Microsoft Word, είναι από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Είτε χρησιμοποιείτε Windows 10, Mac, Chrome OS ή Linux, χρησιμοποιώντας το Google Chrome, το Microsoft Edge, το Safari ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια δωρεάν έκδοση του Microsoft Word.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Microsoft και μια σύνδεση δεδομένων. Μεταβείτε στον «επίσημο ιστότοπο του Office στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας, εισάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και επιλέξτε «Microsoft Word». Το Office Online προσφέρει περισσότερα από το Microsοft Word επίσης, με το Excel, το Powerpoint και πολλά άλλα διαθέσιμα δωρεάν.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Λύση στις συνεχείς επιθέσεις zero-day κατά του Office 365

Η χρήση του Microsοft Word online μοιάζει πολύ με τα Έγγραφα Google, καθώς έχετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο cloud της εργασίας σας με το OneDrive. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο. Αυτή δεν είναι η πλήρης έκδοση του Microsoft Word, αλλά μοιάζει ίδια και έχει όλες τις βασικές σουίτες λειτουργιών στις οποίες η πλειοψηφία των ανθρώπων θα χρειαστεί πρόσβαση.

Microsoft

Πιο προηγμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε χρήστες με συνδρομή Microsoft 365, αλλά αν το μόνο που ψάχνετε είναι η βασική πρόσβαση στο Microsoft Word στο smartphone ή το tablet σας, θα κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Μπορείτε να το κατεβάσετε είτε από το Apple App Store είτε από το Google Play Store.

Η χρήση του Microsoft Word σε smartphone ή tablet μπορεί να μην είναι η πρώτη σας επιλογή, αλλά είναι δυνατή και είναι επίσης δωρεάν. Προηγουμένως, η Microsοft είχε μια αυτόνομη εφαρμογή Word τόσο για iOS όσο και για Android, αλλά τώρα έχει συγχωνεύσει το Word με το Excel και το Powerpoint σε κινητά στην ενιαία εφαρμογή του Microsoft Office.

Δείτε επίσης: Google: Έρχεται σημαντική αλλαγή απορρήτου σε δισ. συσκευές Android

Και πάλι, για να το χρησιμοποιήσετε χρειάζεται μόνο να συνδεθείτε με λογαριασμό Microsoft για δωρεάν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, καθώς και διαδικτυακή εργασία, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο OneDrive και δυνατότητα δημιουργίας αρχείων PDF από τα έγγραφά σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS