ΑρχικήReviewsΓερμανία: Μπορείτε να αποθηκεύσετε το δίπλωμα οδήγησης στο iPhone

Γερμανία: Μπορείτε να αποθηκεύσετε το δίπλωμα οδήγησης στο iPhone

Εάν ζείτε στη Γερμανία και δεν θέλετε να έχετε συνεχώς μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης, υπάρχει μια εφαρμογή που θα σας φανεί χρήσιμη. Από σήμερα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το δίπλωμα σας στην κυβερνητική εφαρμογή “ID Wallet.”

Δείτε επίσης: Γερμανία: Κήρυξε την πρώτη «καταστροφή στον κυβερνοχώρο»

δίπλωμα οδήγησης

Δείτε επίσης: Οι πιέσεις της Γερμανίας για update θα πλήξουν τις πωλήσεις των smartphone

Όπως εντοπίστηκε από το blog iPhone Ticker, οι Γερμανοί χρήστες iPhone μπορούν να εξασφαλίσουν μια ψηφιακή αναπαράσταση της ταυτότητάς τους και της άδειας οδήγησης τους στο iPhone τώρα. Αφού το “ID Wallet” ενημερώθηκε στην έκδοση 1.6, τώρα υποστηρίζεται επίσημα από την Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών και το Ομοσπονδιακό Τυπογραφείο.

Για να ενεργοποιήσετε το δίπλωμα οδήγησης στο iPhone, χρειάζεστε πρώτα ένα έγκυρο δελτίο ταυτότητας με ενεργοποιημένη διαδικτυακή λειτουργία – μπορείτε να το ελέγξετε στον ιστότοπο AusweisApp2. Μετά τη σάρωση της ταυτότητάς σας, εάν όλα είναι εντάξει, μπορείτε να αποθηκεύσετε το δίπλωμα οδήγησης στην εφαρμογή “ID Wallet”.

Με αυτήν την εφαρμογή, είναι δυνατό να εκδοθεί το πιστοποιητικό ψηφιακής άδειας οδήγησης στον ιστότοπο της Ομοσπονδιακής Αρχής Μεταφορών ή απευθείας από το Wallet.

Στο μέλλον, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρείες κοινής χρήσης αυτοκινήτων για να ελέγξει την επικύρωση μιας άδειας οδήγησης. Μια άλλη επιλογή θα είναι η χρήση της εφαρμογής “ID Wallet” για εύκολη είσοδο σε ξενοδοχεία, η οποία βρίσκεται υπό δοκιμή.

Δείτε επίσης: Γερμανία: Οι κατασκευαστές smartphone να προσφέρουν software updates για 7 χρόνια

Με το iOS 15, η Apple ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του ID του χρήστη στην εφαρμογή Wallet. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει στη Γερμανία. Στην πραγματικότητα, το “ID Wallet” δεν “συνδυάζεται” με το Wallet της Apple, όπως και πολλές άλλες κυβερνητικές εφαρμογές. Παρόλα αυτά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να έχετε το δίπλωμα οδήγησης σας στο iPhone σας.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS