ΑρχικήinetTSMC: Ο κατασκευαστής τσιπ απέλυσε επτά υπαλλήλους

TSMC: Ο κατασκευαστής τσιπ απέλυσε επτά υπαλλήλους

Η κατασκευαστής τσιπ και συνεργάτης της Apple, TSMC, απέλυσε επτά υπαλλήλους, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση, “παραβίασαν τις βασικές αξίες της εταιρείας“.

Δείτε επίσης: Γιατί οι Apple, Amazon, Facebook, Tesla σχεδιάζουν τα δικά τους chip;

TSMC τσιπ Apple

Τοπικά media αναφέρουν ότι τα επτά άτομα απολύθηκαν γιατί αποδείχτηκε ότι εξέθεταν πληροφορίες για τους πελάτες της εταιρείας. Η Apple είναι μια από αυτούς τους πελάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή εταιρεία κατασκευής τσιπ, με έδρα την Ταϊβάν, δεν αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο προχώρησε στις επτά απολύσεις. Η TSMC είπε απλά ότι αυτό έγινε λόγω της μη συμμόρφωσης των συγκεκριμένων ατόμων με τους κανόνες εργασίας, αλλά και για ακατάλληλη συμπεριφορά που “παραβίασε τις βασικές αξίες της εταιρείας”.

Η TSMC λειτουργεί πάντα με τις πιο σημαντικές αρχές ακεραιότητας, οπότε οι εργαζόμενοι πρέπει να ακολουθούν αυτές τις βασικές αξίες όταν εργάζονται για την εταιρεία“, δήλωσε η εταιρεία κατασκευής τσιπ που συνεργάζεται με την Apple.

Δείτε επίσης: Η Apple απέλυσε υπάλληλο που μίλησε δημόσια για εργασιακά θέματα

Στο μέλλον, η TSMC θα συνεχίσει να ακολουθεί αυτές τις αρχές και θα απαιτεί από όλους τους εργαζόμενους να κάνουν το ίδιο“.

Περίπου το ήμισυ των δραστηριοτήτων της TSMC σχετίζεται με την Apple και αν τα τοπικά μέσα έχουν δίκιο σχετικά με τις διαρροές πληροφοριών από υπαλλήλους, επηρεαζόταν και η μεγάλη τεχνολογική εταιρεία.

Δείτε επίσης: Η Google απέλυσε 80 υπαλλήλους για πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών

Την ίδια στιγμή, η Apple προσπαθεί, επίσης, να καταπολεμήσει τις διαρροές σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα. Η Apple έχει στείλει εδώ και καιρό κάποιες προειδοποιητικές επιστολές σε άτομα που είναι γνωστό ότι εκθέτουν στοιχεία για νέα προϊόντα.

Η Apple συνεργάζεται με την TSMC καθώς θεωρεί ότι είναι καλύτερη και έχει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της, όταν πρόκειται για την κατασκευή τσιπ με ολοένα και μικρότερα processes. Πριν δύο περίπου μήνες η ταϊβανέζικη εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδια της για 2nm τσιπ.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS