ΑρχικήinetΟ επόμενος υπολογιστής ENVY AIO ίσως έχει την NVIDIA GeForce RTX 3080...

Ο επόμενος υπολογιστής ENVY AIO ίσως έχει την NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER

Η HP μάλλον έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για τους επερχόμενους υπολογιστές ENVY AIO, καθώς ένας από αυτούς, που έχει καταχωρηθεί από την ίδια την εταιρεία διαθέτει κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER.

NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER

Δείτε επίσης: Εκατομμύρια PCs HP OMEN επηρεάζονται από μια σοβαρή ευπάθεια

H NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER καταχωρείται στον υπολογιστή HP ENVY AIO

Όπως φαίνεται στην πολύ ενδιαφέρουσα λίστα της εταιρείας, υπάρχει μια κάρτα γραφικών GeForce RTX 3080 SUPER. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η NVIDIA δεν έχει ακόμη εισαγάγει τη σειρά SUPER που περιστρέφεται γύρω από την αρχιτεκτονική Ampere, αλλά υπήρξαν αρκετές φήμες που άφησαν να εννοηθεί μία επερχόμενη ενσωμάτωση.

Ο υπολογιστής HP ENVY 34 AIO είναι λίγο πολύ αυτό που ακούγεται. Θα διαθέτει οθόνη 34 ιντσών με σχεδιασμό AIO που έχει όλο το υλικό ενσωματωμένο στο πίσω μέρος της. Η HP καταγράφει το GeForce RTX 2080 για τον υπολογιστή ENVY 32 AIO και με βάση όσα μπορούμε να μάθουμε, η συγκεκριμένη παραλλαγή είναι μια κάρτα κινητικότητας Max-Q. Ως εκ τούτου, θα ήταν λογικό η RTX 3080 SUPER που παρουσιάζεται στο μοντέλο 34 ιντσών να είναι επίσης μια παραλλαγή Max-Q και όχι μια παραλλαγή κάρτας γραφικών ξεχωριστής επιφάνειας εργασίας, δεδομένου ότι είναι πάρα πολύ για να την χειριστούν οι AIO.

Δείτε ακόμα: Η νέα ενημέρωση των Windows 10 ενεργοποιεί αυτόματα το HP Battery Health Manager

ENVY AIO

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε ωστόσο είναι ότι υπάρχει και η GeForce RTX 2080 SUPER και αυτό μπορεί να είναι λάθος της HP. Μπορεί η HP να ενημέρωσε τις προδιαγραφές του μοντέλου 34 ιντσών και ξέχασε να αλλάξει την πλήρη ονομασία του μοντέλου από 2080 σε 3080. Οι OEM συνήθως κάνουν τέτοια λάθη και η HP έχει επίσης προηγουμένως καταγράψει κάρτες όπως η GTX 1180, η οποία αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν μία κράτηση θέσης. Κάτι τέτοιο μπορεί κάλλιστα να ισχύει και εδώ.

Δείτε επίσης: NVIDIA AI hub τώρα διαθέσιμο στους πελάτες της Βόρειας Αμερικής

Εάν αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε η NVIDIA GeForce RTX 3080 SUPER μπορεί να προσφέρει μια ανανεωμένη μονάδα Ampere SKU με υψηλότερα ρολόγια, πιθανώς περισσότερη VRAM και μικρές αλλαγές ισχύος. Τούτου λεχθέντος, η NVIDIA GeForce RTX 30 SUPER Refresh αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο για κινητές όσο και για πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 (CES), οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι τότε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS